Συγκλονίζει η Άννα για τον αδερφό της Νίκο Φλωρινιώτη – «Ήμουν δίπλα του όταν πέθανε»

Αθήνα.- Η απώλεια του Νίκου Φλωρινιώτη είναι η δεύτερη στην οικογένεια εντός έξι μηνών από τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιώτη

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο Νίκος Φλωρινιώτης, γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος εδώ και πολλούς μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, είχε κάνει γνωστό πως είχε μπει στο νοσοκομείο για μια νέα θεραπεία.

Η Άννα Φλωρινιώτη συγκλονίζει μιλώντας για τον πρόωρο χαμό του αδερφού της Νίκου Φλωρινιώτη μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Περιέγραψε τις τελευταίες τους στιγμές.

Αφότου έγινε γνωστός ο θάνατος του αδερφού της Νίκου Φλωρινιώτη μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε για τις τελευταίες στιγμές μαζί του.

Η Άννα Φλωρινιώτη αποκάλυψε στο «Πρωινό» λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές του Νίκου Φλωρινιώτη και την επιδείνωση της υγείας του.

Ανέφερε ότι η οικογένεια είχε αποφασίσει να μην του πουν ότι έχει χειροτερέψει. Έτσι ο ίδιος δεν ήξερε για την κατάσταση της υγείας του.

«Μου τα πήραν όλα, δεν μου άφησαν τίποτα»

«Διανύω τον χειρότερο χρόνο της ζωής μου, μου τα πήραν όλα, μου πήραν τον μπαμπά μου, τον αδελφό μου, τίποτα δεν μου άφησαν. Έφυγε σήμερα το πρωί, ήμουν δίπλα του, σηκώθηκα να του βάλω θερμόμετρο γιατί είχε υψηλό πυρετό εδώ και λίγες ημέρες. Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα, έτρεξα στους γιατρούς, τον είδα και μου είπαν ξεκουράστηκε. Μας είχαν πει πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση αλλά δεν θέλαμε να το δεχτούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μάθαμε ότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί την προηγούμενη φορά που μπήκε στο νοσοκομείο στη γιορτή του. Ο Νίκος δεν γνώριζε πόσο έχει επιδεινωθεί ο καρκίνος, έκανε ανοσοθεραπείες. Την τελευταία εβδομάδα δεν επικοινωνούσε και επειδή πόναγε πολύ του είχαν δώσε βαριά υπνωτικά και ήταν σε καταστολή».

«Δεν επικοινωνούσε την τελευταία εβδομάδα»

«Δεν επικοινωνούσε την τελευταία εβδομάδα, μόνο εγώ του μίλαγα, ήταν σε καταστολή. Πριν 5-6 μέρες ‘μιλήσαμε’ τελευταία φορά. Από του Αγίου Νικολάου που μπήκε μέσα, είχε πάθει κρίση και είχε χάσει την ομιλία του, δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μάς έδειχνε με τα χεράκια του. Και μόνο με χάιδευε και με φίλαγε».

Με λυγμούς η μητέρα του Νίκου Φλωρινιώτη στον «αέρα»

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, η μητέρα του έκανε τις πρώτες της δηλώσεις. Συντετριμμένη, η Μάχη Φλωρινιώτη δεν μπόρεσε να κρατήσει τα κλάματά της για τον γιο της που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 39 ετών.

«Αχ παιδάκι μου… Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου… Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί. Τόσος κόσμος για το παιδί μου…» είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Πηγή:in.gr/skai.gr