Καλύβια: Το τηλεφώνημα του πατέρα στον 16χρονο που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τον ανήλικο

Τα φονικά όπλα που χρησιμοποίησε ο 16χρονος πατροκτόνος στα Καλύβια, δυο κουζινομάχαιρα που τραυμάτισαν θανάσιμα τον 71 ετών πατέρα του, βρίσκονται πια στο φως της δημοσιότητας.

Αυτή ήταν η πράξη που όπλισε το χέρι του νεαρού με δυο κουζινομάχαιρα – Πώς έφτασε στην απόφαση για γίνει πατροκτόνος

Καλύβια.- Με είκοσι μαχαιριές, έκοψε το νήμα της ζωής του άνδρα, ο οποίος, κατά το θύτη και τη μητέρα του, τους κακοποιούσε επί χρόνια. Τουλάχιστον δέκα φορές, τα μαχαίρια χτύπησαν τον άνδρα στον λαιμό και στο στήθος. Από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων, η λαβή του ενός μαχαιριού αποκολλήθηκε. Ο ανήλικος βρισκόταν εν βρασμώ, όπως κατάθεσε ο ίδιος.

Τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του, η οποία είχε χωρίσει με τον θανόντα, κατέθεσαν ότι ο θανών ήταν βίαιος απέναντί του. Όπως όλα δείχνουν, ένα τηλεφώνημα που έκανε ο πατέρας στον γιο πριν από την αιματηρή επίθεση ενδέχεται να ήταν εκείνο που όπλισε τα χέρια του νεαρού – η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τον ίδιο.

Το μοιραίο τηλεφώνημα

Ειδικότερα, κατά το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο πατέρας τηλεφώνησε στον γιο και άρχισε να βρίζει τον άλλο του γιο και την πρώην σύζυγό του. Τότε, ο 16χρονος φέρεται να πήρε την απόφασή του.

Ο πατέρας του 16χρονου – Ο ανήλικος τον αιφνιδίασε και τον σκότωσε με 20 μαχαιριές

Ενέδρα θανάτου

Η μητέρα του 16χρονου είχε φύγει πέρυσι από το σπίτι τους και πλέον διέμενε με τον άλλο τους γιο, ο οποίος είναι 19 ετών. Ο 16χρονος διέμενε με τον πατέρα του. Όταν αποφάσισε να τον σκοτώσει, του έστησε ενέδρα μες στο σπίτι του, τον αιφνιδίασε όταν μπήκε μέσα και το αποτέλεσμα ήταν να καταφέρει να τον θανατώσει.

Σε κάποια στιγμή της επίθεσης, έχοντας δεχτεί δεκάδες μαχαιριές, ο άνδρα ξέφυγε από τα χέρια του γιου του και άρχισε να τρέχει αιμόφυρτο στις σκάλες, προκειμένου να ξεφύγει από το μένος του θύτη. Τελικά, σωριάστηκε στην πυλωτή της μονοκατοικίας μέσα σε μια λίμνη αίματος, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

«Μας κακοποιούσε χρόνια»

«Μας κακοποιούσε χρόνια, είχε προσβλητική συμπεριφορά. Η μητέρα και ο αδερφός μου είχαν φύγει από το σπίτι. Περίμενα να ενηλικιωθώ για να φύγω και εγώ. Δεν άντεξα και τον σκότωσα», είπε ο φονιάς στους αστυνομικούς. Στη δική της κατάθεση, η μητέρα του νεαρού επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του γιου της. 

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του 16χρονου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Πήρε προθεσμία και θ’ απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη.

Πηγή: in.gr