Ο γιος του Κώστα Καραμανλή, Αλέξανδρος ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι

Ο γιος του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «ON time» και της Σάσας Σταμάτη, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξανδρος θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου «Μια κυρία ατυχήσασα», που θα παιχτεί από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, καθώς πρόκειται για τη νέα θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής ομάδας arte του Κολλεγίου Αθηνών.

Η παράσταση είναι «αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα», καθώς από τα εισιτήρια θα βοηθηθεί το έργο της «Hopegenesis», που προσφέρει ελπίδα για την υπογεννητικότητα σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά της πατρίδας μας. Παράλληλα, έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν και στην Πρότυπη Μονάδα «Γαλιλαία», που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα στους συνανθρώπους μας.

Όσον αφορά στην πλοκή του έργου, ο Λεωνίδας Πετρόχειλος, διευθυντής σχολής εμποροπλοιάρχων και χήρος με τρεις γιους, πασχίζει να βάλει ένα τέλος στο χάος που επικρατεί στο σπίτι του. Η ζωή του αδέκαστου «στρίγκλου» θα αλλάξει ριζικά με την είσοδο του γυναικείου στοιχείου. Ένα κουβάρι από μυστικά και ψέματα, αγωνίες, αγάπες, τραγούδια και χορούς. Τι θα γίνει όμως όταν το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται; Η συνέχεια επί σκηνής…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΟΝ time», ο Αλέξανδρος Καραμανλής θα υποδυθεί το μικρό γιο του Λεωνίδα Πετρόχειλου και μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ περιμένει πώς και πώς την πρεμιέρα του έργου. Μάλιστα, ανάμεσα στα πρόσωπα που παίζουν είναι και η επιτυχημένη επιχειρηματίας Σοφία Τσουβελεκάκη, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική και θα υποδυθεί τη σύζυγο ενός ναυάρχου.

Η επιχειρηματίας Νινέτα Βαφειά θα υποδυθεί το ρόλο της Μάρως Κοντού και αυτόν του Λάμπρου Κωνσταντάρα ο Τίμος Τζάνες. Η ίδια μιλάει αποκλειστικά στην «ON time» για την παράσταση: «Το έργο είναι διασκευή της ταινίας “Ο στρίγκλος που έγινε αρνάκι”, είναι ένα πολύ κωμικό έργο με ωραία μουσικά και χορευτικά διαλείμματα. Τους τρεις γιους της παράστασης θα ερμηνεύσουν ο Στέργιος Τζελέπης, ο Σίμος Κυπαρισσόπουλος και ο Αλέξανδρος Καραμανλής, που θα κάνει το μικρότερο γιο. Θέλω πω στο σημείο αυτό ότι η Αθηνά Κασκαρέλη έκανε τη διασκευή του έργου κι έχει τον πιο σημαντικό ρόλο, της κυρίας Ατυχήσασας».

Να θυμίσουμε ότι η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη είχε παίξει με τον ίδιο θίασο -και πάλι για φιλανθρωπικό σκοπό- στην παράσταση «Η θεία από το Σικάγο». Η παράσταση είχε ανέβει στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών τον Νοέμβριο του 2022, με πρωτοβουλία της μη κερδοσκοπικής εταιρείας arte και τα έσοδα είχαν διατεθεί για την ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού.
Η Νατάσα Παζαΐτη είχε υποδυθεί μία από τις ανιψιές της θείας από το Σικάγο. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει η Δήμητρα Δερμιτζάκη και τη διασκευή του σεναρίου είχε κάνει η Αθηνά Κασκαρέλη, η οποία είχε υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία τη θεία από το Σικάγο.

Πηγή:tlife.gr