Επεισόδιο με πυροβολισμούς και νεκρό στον Νέο Κόσμο

Συναγερμός στην περιοχή του Νέου Κόσμου μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Πυροβολισμοί με ένα νεκρό. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο.

Δολοφονική επίθεση σημειώθηκε στον Νέο Κόσμο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός μετά από πυροβολισμούς. Άγνωστοι άνοιξαν πυρ με πιστόλι και καλάσνικοφ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 90 σφαίρες.

Ο άνδρας δέχθηκε τους πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του μάρκας BMW μπροστά στο βενζινάδικο AEGEΑΝ στην Φρατζή 86, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το θύμα ανήκει στην οικογένεια των ιδιοκτητών του πρατηρίου βενζίνης.

Με όλες τις ενδείξεις να μαρτυρούν μαφιόζικη εκτέλεση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι ο Β.Ζ, που ήταν μέλος της Greek Mafia, με βαρύ ποινικό μητρώο και σύλληψη για συμμετοχή σε ομάδα εκβιαστών. Μάλιστα ενέδρα θανάτου είχαν στήσει στο θύμα και το 2018 στον Πειραιά, στην οποία τραυματίσθηκε σοβαρά, ενώ πριν κάποιους μήνες τον Ιούνιο του 2023 πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας είχε εντοπιστεί κλεμμένο αμάξι με βαρύ οπλισμό.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και ισχυρή αστυνομική δύναμη, που απέκλεισε την περιοχή. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση στην Ασφάλεια Αττικής. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο στην περιοχή.

Πηγή: in.gr