Παναιτωλικός – Άρης 0-4

Ο Άρης συνέχισε με νίκη στο πρωτάθλημα και πήρε το διπλό στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό με 0-4 χάρη στα γκολ των Τζούρασεκ, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο και Σαμόρα για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Νέα νίκη για τον Άρη στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να πετυχαίνει τέσσερα γκολ με τους Τζούρασεκ, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο και Σαμόρα και να επικρατεί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 0-4 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι κίτρινοι έφτασαν τους 30 βαθμούς, μειώνοντας στο -10 από την κορυφή.

Το ματς

Το πρώτο δεκάλεπτο στο Αγρίνιο κύλησε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση, με τον Άρη να πιέζει και να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η μοναδική καλή προϋπόθεση σε αυτά τα πρώτα λεπτά ήταν τα σουτ των Παναγίδη και Ρόουζ, που κόντραραν στα σώματα των παικτών του Παναιτωλικού.

Στο 16′ οι γηπεδούχοι αναπτύχθηκαν ωραία από τα δεξιά κι είχαν καλή στιγμή με τον Σενγκέλια. Ο Γεωργιανός έδωσε στον Λιάβα, εκείνος μοίρασε στον Χατζηθεοδωρίδη που από καλή θέση δεν μπόρεσε να πλασάρει, με την μπάλα να καταλήγει στον Τορεχόν, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.

Ο Άρης όμως, απάντησε άμεσα στην πίεση του Παναιτωλικού με τον Τζούρασεκ. Ο Κροάτης έκανε το σουτ έξω με την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στην εστία του Καπίνο για το 0-1 στο 19′.

Στα επόμενα πέντε λεπτά οι Κίτρινοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Ο Καπίνο απέκρουσε αρχικά το σουτ του Μενέντες, εν συνεχεία η μπάλα έφτασε στον Φετφατζίδη, εκείνος σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 32′ ο Παναιτωλικός απείλησε με τον Χατζηθεοδωρίδη, που δοκίμασε ένα δυνατό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή και προσπάθησε με φάλτσο να βρει την αριστερή γωνία του Χουτεσιώτη, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους οι Αγρινιώτες είχαν τις προϋποθέσεις να ισοφαρίσουν, αλλά τους σταμάτησε ο Χουτεσιώτης. Στο 45+3′ ο Σενγκέλια έκανε τη σέντρα σουτ από τα αριστερά, ο Ρόουζ έβαλε την κόντρα κι η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του τερματοφύλακα του Άρη.

Ο Σουλεϊμάνοφ προειδοποίησε στο 73′ για δεύτερο γκολ και πέντε λεπτά μετά ο Φατόρε έκανε την παράλληλη, με τον Ρώσο να γράφει το 0-2.

Μία ανάσα από το να μειώσει ο Παναιτωλικός ήταν το 89′, αλλά ο Σενγκέλια στάθηκε άτυχος με το σουτ του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Σαβέριο με ωραίο πλασέ πέτυχε το τρίτο τέρμα για τον Άρη. Ο Σαμόρα ωστόσο, ήταν εκείνος που έγραψε τον επίλογο στο Αγρίνιο, σκοράροντας για το 0-4 στο 90+6′.

Τα στατιστικά και οι καλύτερες επιδόσεις του Παναιτωλικός – Άρης
  • ΆΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (57′ Μοντόγια), Τζούρασεκ (57′ Σουλεϊμάνοφ), Παναγίδης (68′ Σαβέριο), Φετφατζίδης (46′ Νταρίντα), Μενέντες (80′ Γκαρθία), Σαμόρα.
  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μάλης, Ντουάρτε Μπρούνο, Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβας (71′ Μαυρίας), Πέρες (77′ Τσιγγάρας), Χατζηθεορωρίδης (72′ Ντίας), Ντουάρτε Φεντερίκο (64′ Πέντρο), Καρέλης (64′ Ανιόρ), Σενγκέλια.                                                Πηγή:spoert24.gr

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε