Στην Κεφαλονιά ο Βασίλειος Κοκκόσης, πρόεδρος του “Αίνου”

Οι επισκέψεις των ηγετών των ομογενειακών φορέων στην γενέτειρα δεν περνάν απαρατήρητες. Τουναντίον κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τοπικών μέσων ενημέρωσης και αυτό αν μη τι άλλο έρχεται να υπογραμμίσει ότι η ιδιαίτερή τους πατρίδα αναγνωρίζει την προσφορά των φορέων που εκπροσωπούν, αλλά και των οικογένειών τους.

Ο πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου Κεφαλλήνων Νέας Υόρκης “Αίνος” Βασίλειος Κοκκόσης την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε την Κεφαλλονιά για οικογενειακούς λόγους και έπεσε στα ραντάρ της “Kefalonia Press” η οποία όχι μόνο κατέγραψε το γεγονός, αλλά έδωσε έμφαση και στην ενασχόλησή του με τα πολιτικά δρώμενα του τόπου του.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενος του άρθρου με τίτλο “Στην Κεφαλονιά ο Βασίλης Κοκκόσης πρόεδρος του Συλλόγου Νέας Υόρκης ΑΙΝΟΣ”

Δεν χάνει ευκαιρία ο πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου Κεφαλλήνων Νέας Υόρκης ΑΙΝΟΣ, Βασίλης Κοκκόσης, να «πεταχτεί» μέχρι την Κεφαλονιά. Πατήσια – Παγκράτι έχει κάνει την πτήση Νέα Υόρκη- Κεφαλονιά.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και ο Βασίλειος Κοκόσης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται πάλι στο νησί μας για οικογενειακά θέματα αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να πίνει το καφεδάκι του με πολιτικούς παράγοντες του νησιού , να κάνει συζητήσεις με επαγγελματίες, να αποδέχεται προσκλησεις για δείπνα και γεύματα και γενικά να αναστατώνει το ..πολιτικό τοπίο προκαλώντας ανησυχίες.

Ε, είναι οι Πυργισιάνοι ανήσυχοι τύποι .. και άμα πάρουνε και το πείσμα της Νέας Υόρκης ίσως οι «ανησυχίες» να έχουν μια δικαιολογία. Λέμε τώρα…

Πηγή:anamniseis.net