Τσιτσιπάς – Κοπίλ 2-0: Άνετα το 1-0 η Ελλάδα με τον Στέφανο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-0 σετ (6-3, 6-4) τον Μάριος Κοπίλ και έκανε το 1-0 στις αναμετρήσεις της Ελλάδας με τη Ρουμανία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο10) στον κόσμο δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Μάριος Κοπίλ (Νο283) στην πρεμιέρα του Davis Cup που διεξάγεται στα Λιόσια. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε 2-0 σετ (6-3, 6-4) και έκανε το 1-0 στις αναμετρήσεις της Ελλάδας με τη Ρουμανία και η σκυτάλη θα περασει στον Αριστοτέλη Θάνο, που καλείται να κάνει το 2-0 στο ματς με τον Νικολάς Νταβίντ Ιονέλ.

Μπροστά σε περίπου 3.000 θεατές ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του, έκανε δύο μπρέικ, ένα σε κάθε σετ και με εξαιρετικό το backhand του δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο του.

Το πρώτο μπρέικ ήρθε τελικά στο τέταρτο γκέιμ του πρώτου σετ για τον Τσιτσιπά που έκανε το 3-1 και δεν δυσκολεύτηκε στη συνέχεια να κρατήσει το σερβίς του και να κάνει το 1-0 μέσα σε αποθέωση.

Στο δεύτερο σετ δυσκολεύτηκε λίγο περισσότερο, έπρεπε να έρθει το έβδομο γκέιμ για να κάνει μπρέικ και να προηγηθεί με 4-3 και εν συνεχεία να κρατήσει το σερβίς του και να πάρει τη νίκη με 2-0 σετ σε 77 λεπτά.