Γλυφάδα: Τραγωδία στα Γραφεία Ναυτιλιακής Εταιρίας – Τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Δράστης και αυτόχειρας ο  Αριστείδης Ελ Μπουράι – γνωστός ως «Άρης» – που επί 36 συναπτά χρόνια εργαζόταν για την εφοπλιστική οικογένεια που κατείχε, μεταξύ άλλων, την εταιρεία της Γλυφάδας.

Ενώ αρχικά ο λόγος της δολοφονίας φαινόταν πως ήταν η απόλυση του Αιγύπτιου, η οποία έγινε πριν από ένα περίπου χρόνο, σύμφωνα με το MEGA ο λόγος του πρωτοφανούς μακελειού είναι άλλος.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο λόγος ήταν η έξωση του 75χρονου από το σπίτι που έμενε στη Γλυφάδα και το οποίο του είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια Καρνέση.

Ο 70χρονος φέρεται να ειδοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας για την έξωση, κάτι που τον έκανε – συμφωνα με τα σενάρια της ΕΛΑΣ – να βρεθεί στην έδρα της εταιρείας και να ζητήσει τον λόγο από τα θύματά του, πριν επιστρέψει και τους δολοφονήσει. (Πηγή dnews.gr)

 

ΤΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΑ

Αθήνα.- Σοκ στη Γλυφάδα με το άνευ προηγούμενου περιστατικό πυροβολισμών στη Ναυτιλιακή στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα, τρία στελέχη-υπάλληλοι της εταιρείας και ο δράστης που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Νεκροί έπεσαν από τα πυρά του δράστη η αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, ο γαμπρός του και ένας ακόμη εργαζόμενος της εταιρείας. Ο ένοπλος αυτοκτόνησε στο υπόγειο του κτιρίου με καραμπίνα

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10:20 το πρωί της Δευτέρας (12/2) ένα θρίλερ στη Γλυφάδα, όπου ένας 70χρονος ένοπλος εισέβαλε σε ναυτιλιακή εταιρεία και άνοιξε πυρ εναντίον των εργαζομένων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τρία άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους. Πρόκειται για τον Ηλία Κουκουλάρη (διευθυντής τεχνικού τμήματος), τον Αντώνη Βλασσάκη (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση) και τη Μαρία Καρνέση (αδερφή του μεγαλομετόχου Σπύρου Καρνέση).

Ο τέταρτος νεκρός είναι ο δράστης, ο οποίος αυτοκτόνησε στο υπόγειο του κτιρίου με την καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του.

Στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» έχουν μεταφερθεί προληπτικά δύο γυναίκες, που ο Αιγύπτιος είχε κλειδώσει στην τουαλέτα.

Ο ένοπλος έβαλε τέλος στη ζωή του

Ο ένοπλος -πρώην εργαζόμενος, ηλικίας περίπου 70 ετών, σύμφωνα με μαρτυρίες- έβαλε τέλος του ζωή του.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι έχουν απομακρυνθεί από τα γραφεία της εταιρείας, τα οποία βρίσκονται στη συμβολή των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ στη Γλυφάδα.

Ο ένοπλος φέρεται να εισέβαλε στα γραφεία από το πάρκινγκ του κτηρίου.

Στο κτήριο εισήλθαν στελέχη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) της αστυνομίας.

Στο σημείο βρίσκονται και δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ, έπειτα από τις πληροφορίες βάσει των οποίων ο δράστης είχε ταμπουρωθεί.

Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς και το ΕΚΑΒ.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό περίπου στις 10:20.

Μαρτυρία υπαλλήλου

«Δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον από εμάς, φώναζε στους υπαλλήλους να φύγουν και χτύπησε στοχευμένα τα αφεντικά, στον δεύτερο όροφο. Προφανώς ήθελε να τους εκδικηθεί» περιέγραψε εργαζόμενη στην εταιρεία.

Έξω από το κτίριο της επίθεσης άρχισαν να φτάνουν συγγενείς και φίλοι των θυμάτων αλλά και των εργαζόμενων, όλοι σοκαρισμένοι από το πρωτοφανές τραγικό περιστατικό.

Κλειστοί δρόμοι

Λόγω της αστυνομικής επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γλυφάδα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα παρακάτω σημεία:

  • Λ. Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ,
  • Λ. Καραμανλή και Καλυψούς,
  • Αρτεμισίου και Ροντήρη.

 

 

 

 

 

 

 

 

naftemporiki.gr\ in.gr\enikos.gr