Τα επιτυχή αποτελέσματα των εξετάσεων Ellinomatheia του 2023 του Σχολείου Ascension Greek School

Φωτογραφία από αριστερά: Ο κ. Π. Σαρδής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σχολείου, ο Αξιότιμος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος κ. Κωνσταντίνου, ο Διευθυντής μας κ. Δ. Τριανταφύλλου, οι Λεωνίδας και Λούκας Σπυρόπουλος, η κα Μαρία Σαρδή, η δaσκάλα που είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα Ellinomatheia του σχολείου μας, και ο Παναγιώτης Στάθης! Συγχαρητήρια σε όλους!

Νέα Υόρκη.- Τα επιτυχή αποτελέσματα των εξετάσεων Ellinomatheia του 2023 του Σχολείου Ascension Greek School (The only complete school system with Elementary abd Junior High School ).

Τα πιστοποιητικά Ellinomatheia απονεμήθηκαν σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις: Την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο Columbia και στο Ελληνικό Προξενείο τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου! Συγχαρητήρια στην κα Μαρία Σαρδή, τη δάσκαλό μας που είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα Ellinomatheia του σχολείου μας, καθώς και στις δασκάλες που προετοίμασαν τους μαθητές σε διαφορετικά επίπεδα, την κα Μαρία Σαρδή, την κα Βάια Τζιώνα και την κα Δήμητρα Μπαλτζή. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας, τους δασκάλους και τους γονείς μας! Το Γυμνάσιό μας έχει οργανωθεί σύμφωνα με τα επίπεδα των Ellinomatheia και οι μαθητές μας μαθαίνουν ελληνικά εδώ καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο σχολείο!

Φωτογραφία πάνω: Λεωνίδας και Λούκας Σπυρόπουλος με τον Διευθυντή κύριο Δημοσθένη Τριανταφύλλου.

Ο Αξιότιμος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος κ. Κωνσταντίνου, ο Παναγιώτης Στάθης και η κα Παναγιώτα Παχλαβανίδου, Συντονίστρια στο Ελληνικό Προξενείο!

Η κυρία Λέκα, η κα Παχλαβανίδου, Συντονίστρια της Ελληνικής Εκπαίδευσης στο Ελληνικό Προξενείο, η ευτυχισμένη απόφοιτη Σοφία Λέκα και ο Διευθυντής μας κύριος Δ. Τριανταφύλλου.

Από αριστερά: Γιώργος Λαζάρου, Κύριος Τριανταφύλλου και Λαπιώτης Θέμης.

Οι δύο χαρούμενοι αδελφοί Λαπιώτης: Από αριστερά: Θέμις Λαπιώτης και Φοίβος Λαπιώτης.