Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (15/2, 19:45) την Φενεντσβάρος, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς για ένα εισιτήριο στους «16» του Conference League.   

Πειραιάς.- Στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός, μετά από το περίπου δίμηνο διάλειμμα που ακολούθησε την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», την ουγγρική Φερεντσβάρος (15/2, 19:45), στον πρώτο από τους δύο αγώνες της σειράς, που δίνουν ένα εισιτήριο στους «16» του Conference League.

Ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα κάνει ντεμπούτο και χτες έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των «ερυθρολεύκων».

«Δεν θα μπορούσα να πω ότι ήρθα στον Ολυμπιακό χωρίς να ελπίζω τα πάντα. Έχω φιλοδοξίες για να κερδίσω τα πάντα, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Έχουμε έρθει στη μέση της χρονιάς, δεν υπάρχει τίποτα που θα είναι εκτός στόχων», έδωσε το στίγμα των προθέσεών του ο Βάσκος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Μεντιλίμπαρ φαίνεται πως έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει απέναντι στους Ούγγρους. Τερματοφύλακας θα είναι ο Πασχαλάκης, δεξιά και αριστερά στην άμυνα Ροντινέι και Ορτέγκα αντίστοιχα, ενώ στόπερ θα παίξουν ο Κάρμο με τον Ντόη, αφού ο μεν Ρέτσος είναι τραυματίας, ο δε Μπιανκόν εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Στη μεσαία γραμμή σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται Έσε και Τσικίνιο, ενώ Μασούρας, Φορτούνης και Ποντένσε θα πλαισιώσουν τον Ελ Κααμπί στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί από την UEFA μια από τις καλές ευρωπαϊκές σφυρίχτρες της, ο 35χρονος Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ. Βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Μεχμέτ Τσουλούμ και Αντρέας Σόντερκβιστ, ενώ στο VAR θα βρίσκονται δύο Γερμανοί, ο Μάρκο Φριτς και ο Σέρεν Στορκς.

Το sold out θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς δεν έχουν απομείνει παρά ελάχιστα εισιτήρια. Η διάθεσή τους θα συνεχιστεί την Πέμπτη (15/02) από τις 10 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα ή μέχρι την εξάντλησή τους από τα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και διαδικτυακά 24 ώρες το 24ωρο.

πηγή:in.gr