Τσιμπήματα: Ο Τσίπρας μίλησε, ο Κασσελάκης αποδέχθηκε

Αλέξης Τσίπρας:

✔️Αντί να σερνόμαστε σε μια παρατεταμένη κρίση που οδηγεί με ακρίβεια σε νέα εκλογική συρρίκνωση, η μόνη διέξοδος είναι να δώσουμε εκ νέου το λόγο σε αυτούς που κρατήσανε και συνεχίζουν να κρατάνε όρθιο το κόμμα και τη παράταξή μας: Στα μέλη μας.

Έτσι, ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο, στην ως τώρα θητεία και στο πολιτικό του σχέδιο.

Όχι θέτοντας ερωτήματα, αλλά δίνοντας τις δικές του απαντήσεις.

Και όσοι έχουν άλλο σχέδιο, θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις απόψεις και τις υποψηφιότητές τους.

Τώρα ανοιχτά και δημοκρατικά.

Στέφανος Κασσελάκης:

✔️ «Προσφεύγω στις ρίζες μου: Στα μέλη και στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ.  Με έναν πλήρη οδικό χάρτη για επανεκλογή, επανίδρυση και επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνώσα παράταξη. Ως τη μόνη απάντηση σε ένα σάπιο, διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα. Δεν με κρατάει κανείς. Μόνο ο κόσμος.  Ο κόσμος που στάθηκε στις ουρές.  Και θα ξανασταθεί, για να έχει φωνή και ελπίδα. Είμαι εδώ. Είμαι όρθιος. Είμαι έτοιμος. Να τελειώνουμε με τα μικρά για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα, τη Δεξιά του Μητσοτάκη. Θα πάμε λοιπόν σε τετραπλές εκλογές. Οργανώσεις μελών, Νομαρχιακές, Κεντρική Επιτροπή και Πρόεδρο. Βρείτε μου αντίπαλο. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε.

✔️Τα συμπεράσματα δικά σας.

✔️Τα δικά μου συμπεράσματα; Η μελισσούλα μου ήταν μάλλον αποκαρδιωμένη. Μέρα απεργίας των Μελισσοκόμων εγώ την έβγαλα στο σεργιάνι! Όχι άλλα ερωτήματα, απαντήσεις  θέλει ο Τσίπρας από τον Κασσελάκη. Και ο Κασσελάκης …ψάχνει αντίπαλο! Τώρα που τους απομάκρυνε όλους!!! Και τετραπλές εκλογές! Όλα δικά του… Αυτό κι αν είναι ιδιοκτησία!!!