ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωση επιτροπών εκλογικού αγώνα εξωτερικού

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε τη σύσταση Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε 13 χώρες. Η ανακοίνωση 

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ανακοινώνει τη σύσταση Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα ανά τον κόσμο. Βάσει των ιδρυτικών του αρχών, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής συνεχίζει την οργανωτική του ανασυγκρότηση στον απόδημο ελληνισμό, με στόχο την ισχυροποίηση των δεσμών των Ελλήνων του εξωτερικού με την πατρίδα μας και τη δυναμική τους παρουσία στη διαμόρφωση των εξελίξεων.

Στα πλαίσια της οργανωτικής ανασυγκρότησης

  • Λειτουργεί η πλατφόρμα ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – grγια την οργανωμένη συμμετοχή στον διάλογο και σε προτάσεις σχετικά με τον Απόδημο Ελληνισμό, τις ανάγκες για θεσμικές παρεμβάσεις, καθώς και προτάσεις για τον εμπλουτισμό του προγράμματός μας.
  • Μέσα από το grκαι το pasok.gr λειτουργούν πρόσθετες υπηρεσίες ενημέρωσης και συμμετοχής όπως το Pasok App, καθώς και το κανάλι μας στο viber (viber.pasok.gr) στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε
  • Μέσα από το https://members.kinimaallagis.gr/υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης της συνδρομής και εγγραφής μελών

Επίσης, λειτουργεί ειδική πλατφόρμα και ψηφιακή φόρμα μέσα από την οποία μπορεί οποιοδήποτε ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή για να βοηθήσει τις επιτροπές εκλογικού αγώνα σε οργανωτικά θέματα και με την κινητοποίηση περισσότερων μελών, φίλων και πολιτών που μπορούν να στηρίξουν την πορεία μας.

Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από το https://digitalsociety.gr/tomeis/ και ειδικότερα στην φόρμα επιλογής τομέων https://digitalsociety.gr/tomeis/submit-sector/ Επιλέγοντας “Απόδημος Ελληνισμός”

ΤΣΙΟΥΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  –  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

ΒΑΘΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΚΟΥΝΤΗΣ  ΙΑΣΩΝΑΣ

ΜΠΟΥΡΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ