ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Δεν θα ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά

✔️ Σύνγνώμη, οι μελισσούλες μου έχουν μία -λέμε τώρα μία- απορία:  Μάθαμε, από σπόντα, αλλά μάθαμε,  για την (ή τις) εταιρείες στο εξωτερικό του κ. Κασσελάκη. Πληροφορηθήκαμε την ονομασία της συγκεκριμένης εταιρείας του κ. Κασσελάκη: “Osios“. Διαβάσαμε ότι διατηρεί γραφεία στο Μαϊάμι. Και ότι τα γραφεία της ΟSIOS βρίσκονται σε ουρανοξύστη. Πληροφορηθήκαμε, ακόμη, ότι η συγκεκριμένη εταιρεία “έβγαλε” από τα Ταμεία της το ποσόν των 230.000 Ευρώ ” που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα τέλη Δεκέμβρη, για να πληρωθούν οι μισθοί των δημοσιογράφων της Left Media (καλά, πόσοι δημοσιογράφοι απασχολούνται στην Left Media και πόσο μισθό παίρνουν οι “Left” δημοσιογράφοι;– Τα μάθαμε όλα αυτά. εκείνο που ΔΕΝ μάθαμε -γιατί ΔΕΝ ειπώθηκε από κανέναν,  είναι ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΞΩΧΩΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!

✔️ ΕΠΙΣΗΣ, μάθαμε ότι  το άρθρο 8 του νόμου 3213 του 2003, όπως τροποποιήθηκε τον Ιούνιο του 2016, ορίζει ότι απαγορεύεται σε βουλευτές – ευρωβουλευτές αλλά και σε αρχηγούς κομμάτων που εκπροσωπούνται στην Βουλή και στην Ευρωβουλή, να διαθέτουν μετοχές ή το σύνολο της ιδιοκτησίας εξωχώριας εταιρίας. Και ότι “σε αυτή την περίπτωση προβλέπονται ποινές φυλάκισης 2-5 ετών και πρόστιμο έως 500.000 ευρώ“.

✔️ Τέλος, μάθαμε ότι ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε πως ΔΕΝ γνώριζε ότι ο συγκεκριμένος Νόμος αφορά και τους αρχηγούς κομμάτων στη Βουλή ακόμη κι άν δεν είναι βουλευτές ή όχι.  Εδώ να σημειώσουμε -αμάν πια αυτές οι μελισσούλες μου, τίποτα δεν αφήνουν να πέσει κάτω- ότι ο κ. Κασσελάκης είχε βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής Επικρατείας με το ΣΥΡΙΖΑ στις τελευτσαίες εκλογές  και απλώς δεν κατάφερε να εκλεγεί.  Και σαν απλώς βουλευτής, όμως, ΔΕΝ μπορούσε να είναι μέτοχος κλπ. εξωχώριων εταιρειών!!!

✔️Μέχρις εδώ και για τα περαιτέρω οι μελισσούλες μου αναμένουν τις εξελίξεις…

✔️Διότι δεν θα ισχύουν ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ!

 Κι ο νοών νοείτω! (βουλωμένο γράμμα διαβάζουν οι Μελισσούλες μου…)