Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-0 (Ολοκληρωμένο)

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Ατρόμητο με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 σε ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχίδι με ελάχιστες φάσεις και από τις δύο ομάδες.

Πριν την έναρξη του Πανσσερραϊκός – Ατρόμητος στις Σέρρες οι δύο ομάδες είχαν τους ίδιους βαθμούς ενώ και η αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο Περιστέρι είχε λήξει ισόπαλη αλλά με γκολ.

Στις Σέρρες μετά από 90 λεπτά αγώνα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έμειναν ξανά στην ισοπαλία, αυτή τη φορά χωρίς τέρματα, με το παιχνίδι να είναι απόλυτα ισορροπημένο και με ελάχιστες φάσεις και από τις δύο ομάδες.

Το θετικό για τους γηπεδούχους είναι πως άφησαν πίσω τους τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ με 4-0 ενώ οι φιλοξενούμενοι το γεγονός πωε είχαν πέντε συνεχόμενες ήττες.

Το πρώτο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι μόλις τέσσερις και καμία εξ αυτών να μην απειλεί τους Χόβαν και Τσιντώντα οι οποίοι πέρασαν ένα εύκολο 45λεπτο.

Η μοναδική αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους ήταν ένα φάουλ του Ουάρντα στο 26′ από τα αριστερά με τη μπάλα να φεύγει λίγα μέτρα πάνω από την εστία του Τσιντώτα. Ενώ το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με δύο ακόμη σουτ από πλευράς γηπεδούχων με τους Ουάρντα και Χατζηστραβό να απειλούν στο 37 και το 38′ άλλα ήταν άστοχοι.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες και ήταν σαφώς καλύτερο απ’ το πρώτο. Στο 51′ ο Πανσερραϊκός είχε την πρώτη τελική προς την εστία με τον Τόμας να κάνει το σουτ και τον Τσιντώτα να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα. Ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Στάικος έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής, έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από την εστία του Ατρόμητου.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 64′ αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Κούεν μέσα από την περιοχή έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Χόβαν για να κρατήσει το 0-0. Οι παίκτες του Ίλιτς απείλησαν ξανά στο 78′ με τον Γκονζάλες μέσα στην περιοχή να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Χόβαν που μπλόκαρε σταθερά.

Ο Πανσερραϊκός απάντησε ένα λεπτό αργότερα με κεφαλιά του Άλεκσιτς την οποία σταμάτησε ο Τσιντώντας ενώ στο 86′ το σουτ που επιχείρησε ο Γούλερι έφυγε πάνω από την εστία του Ατρόμητου στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Ντανκερλούι, Πεταυράκης, Στάικος (85′ Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Τόμας (64′ Γούλερι), Ουάρντα, Χατζηστραβός (85′ Σοφιανός), Άλεξιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ. Κούντε, Φριντγιόνσον (60′ Γκονζάλες), Κούεν (73′ Βρακάς), Ρομπάιγ (60′ Βαλένσια), Κεσχρίντα, Αντζιέλσκι (73′ Βέργος).

SPORT24