Τσιμπήματα: Οι μελισσούλες μου βρίσκονται σε πολύ στενάχωρη θέση…

✔️Οι μελισσούλες μου βρίσκονται σε πολύ στενάχωρη θέση. Αλλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης,  αιφνιδίασε τις μελισσούλες με την νέα ανάρτησή του σχετικά με την εταιρία του (;) στις ΗΠΑ και την εισαγγελική παραγγελία για πιθανή παραβίαση του νόμου περί Πόθεν Έσχες που απαγορεύει σε αρχηγούς κομμάτων να διαθέτουν εταιρείες στο εξωτερικό.

✔️«Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε. Σε αντίθεση με τις γιγαντιαίες περιουσίες αυτών που μας κυβερνούν, τα δικά μου εισοδήματα στις ΗΠΑ είναι όλα φορολογημένα. Μέχρι το τελευταίο δολάριο – μέχρι το τελευταίο ευρώ» αναφέρει, μεταξύ άλλων,  σε βίντεο που ανάρτησε ο κ. Κασσελάκης σε απάντηση μετά την ανακοίνωση της εισαγγελικής έρευνας.

✔️Και η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη συνεχίσει το ίδιο “μαχητικά¨, αλλά ταυτόχρονα και αποπροσανατολιστικά!!!

✔️Διότι, ενώ την πρώτη φορά που τέθηκε το ζήτημα με αφορμή το δάνειο του προς το ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε «άγνοια νόμου»  και πως θα το ερευνούσε με τους δικηγόρους και εάν έτσι ήταν θα πουλούσε την (τις) εταιρίες του, με την νέα του τοποθέτηση προσπαθεί να εστιάσει στο -για την συγκεκριμένη περίπτωση-  αδιάφορο, εάν δηλαδή οι εταιρείες του στο εξωτερικό πλήρωναν ή όχι  φόρους…

✔️Δεν χρειάζεται να επιτίθεται στους πολιτικούς του αντιπάλους. Χρειάζεται, να ρωτήσει, επιτέλους, έστω και αργά, τους δικηγόρους του. Και να συμμορφωθεί με το Νόμο. Όλα τα άλλα παρέλκουν, λένε οι λυπημένες μελισσούλες μου.

✔️Στο κάτω της γραφής, υπάρχει άνθρωπος –γνωστός και στον Πρόεδρο Κασσελάκη- που για τον ίδιο λόγο έχει χάσει υπουργικό θώκο…  Το έχουν ξαναπεί οι μελισσούλες μου.  Δεν γίνεται να θέλουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά! Και, την ίδια ώρα, να κάνουμε και κήρυγμα περί Κράτους Δικαίου!!!!