Μεγάλη ημέρα για τον Πανιώνιο – Επωλήθη στην InDigital

Η Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου ολοκληρώθηκε με την πρόταση του κύριου μετόχου της InDigital, Κώστα Ρούπτσου να εγκρίνεται ομόφωνα.

Η Τετάρτη 20 Μαρτίου ήταν ιστορική για τον Πανιώνιο. Πρόταση για την αγορά του Ιστορικού καθέσε μεγάλη εταιρεία ψηφιακών και τεχνολογικών εφαρμογών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την InDigital, η οποία έφερε και το VAR στην Ελλάδα. Κύριος μέτοχος και Νόμιμος Εκπρόσωπος του Ομίλου από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου είναι ο κ. Κώστας Ρούπτσος, ο οποίος ήταν παρών στη Γενική Συνέλευση στο “Ανδρέας Βαρίκας”.

Ο Κώστας Ρούπτσος ανέλυσε το πλάνο του όσον αφορά στα χρέη, τονίζοντας πως στόχος είναι ο Πανιώνιος να είναι ανταγωνιστικός την επόμενη σεζόν στη Super League 2.

Η πρόταση του εγκρίθηκε ομόφωνα από το σώμα. Έτσι, θα γίνει ένα MoU ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε να γίνει ο σχετικός έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία της ομάδας και να υπάρξει δέσμευση για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Στο “Ανδρέας Βαρίκας” βρέθηκαν περίπου 500 άτομα, με το ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα του Ιστορικού να είναι μεγάλη. Ο Πανιώνιος αυτή την στιγμή είναι είναι στην κορυφή του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο +13 από τον δεύτερο Εθνικό Πειραιώς και ενώ απομένουν επτά αγωνιστικές.

Ποιος είναι ο Κώστας Ρούπτσος;

Πρόκειται για τον κύριο μέτοχο και νόμιμο εκπρόσωπο της InDigital, μίας μεγάλης εταιρείας ψηφιακών και τεχνολογικών εφαρμογών, από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.

“Η InDigital Α.Ε ιδρύθηκε το 2000 και αποτελεί μια αμιγώς Ελληνική Τεχνολογική εταιρεία με μετόχους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και Ανάπτυξης Ηλεκτρονικών Εφαρμογών.

Έχει επενδύσει από την ίδρυσή της έως σήμερα περισσότερα από 5.000.000€ στον Τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης, ενώ οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.000 τμ. που διαθέτει στα Βριλήσσια Αττικής αποτελούν σήμερα ένα από τα πλέον σύγχρονα κέντρα δεδομένων στην Ελλάδα με όγκο δεδομένων που αγγίζουν το 1 Peta” αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Έφερε το VAR στην Ελλάδα

Η InDigital και ο Κώστας Ρούπτσος έφεραν στην Ελλάδα το VAR, καθώς ήταν εκείνη η εταιρεία που σε συνεργασία με την Medialuso είχαν αναλάβει να υπολοποιήσουν το έργο με την ονομασία: “Ψηφιακός μετασχηματισμός ελληνικού ποδοσφαίρου με σύγχρονα ψηφιακά μέσα ΤΠΕ”.

Επιπλέον ο Κώστας Ρούπτσος και η InDigital ανέλαβαν και μεγάλο κομμάτι έργων ψηφιοποίησης του ελληνικού δημοσίου, δηλαδή του γνωστού gov.gr.

Ο Ρούπτσος έκατσε και σε πάγκους

Ο επιχειρηματίας που θα αναλάβει να ηγηθεί στην επόμενη μέρα του Πανιωνίου έχει αναλάβει και ρόλο προπονητή σε ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Έχει καθίσει στον πάγκο του Κενταύρου Βριλησσίων, ενώ μεταξύ άλλων καθοδήγησε τους Νεοεπεντελικό και Χαλάνδρι, αφήνοντας μάλιστα και έργο.

Ακόμη είχε ασχοληθεί για περισσότερες από δύο δεκαετίες με το ποδόσφαιρο σάλας. Μάλιστα το 2021 είχε οδηγήσει τον Δούκα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πηγή: spoert24.gr