Μάρτυρας στο δικαστήριο, στο πλευρό της συζύγου του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει κατά της βουλεύτριας Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Έλενας Ακρίτα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Στο πλευρό της ο σύζυγός της και πρωθυπουργός.

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει κατά της βουλεύτριας Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Έλενας Ακρίτα η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Σημειώνεται πως η Έλενα Ακρίτα προέβη χθες Κυριακή 31 Μαρτίου σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανέγραφε ότι «το λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα» και καταφερόταν κατά της συζύγου του πρωθυπουργού.

Μετά τη γνωστοποίηση της πρόθεσης της Μαρέβας Γκραμπόφσκι για κατάθεση μήνυσης,  η Έλενα Ακρίτα υπογράμμισε πως θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της καθώς δεν αλλάζει ούτε «και» από όσα νωρίτερα ανέφερε.

«Μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ»

Αργά το βράδυ της Δευτέρας (01/04) ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ιδιότητα του συζύγου και όχι του πρωθυπουργού, όπως έγραψε, υπερασπίστηκε την «Μαρέβα που έχει στοχοποιηθεί βάναυσα (…) γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά».

Αφού έπλεξε το εγκώμιο της συζύγου του και χαρακτήρισε «χυδαία και απρόκλητη» την ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό πως θα πάει ο ίδιος «μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ» και συμπλήρωσε «όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου».

Το πρωθυπουργικό γραφείο ζήτησε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της Έλενας Ακρίτα.

Πηγή: in.gr