Ευρωεκλογές 2024: Οι εκπλήξεις στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και τα σχόλια Ανδρουλάκη για την… βροχή και τα γκολ

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές 2024. Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο, από το οποίο δεν έλειπαν οι εκπλήξεις.

Μεταξύ των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν ήταν ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν ευρωβουλευτής (εκλεγμένος με τη ΝΔ) Θοδωρής Ζαγοράκης, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, η πρώην πρωταθλήτρια στον ακοντισμό Άννα Βερούλη και ο συνδικαλιστής αστυνομικός Γιώργος Καλλιακμάνης, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Σάκη Αρναούτογλου, το οποίο είχε ακουστεί εδώ και καιρό, ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε: «Και τώρα που παρουσιάσαμε τον Σάκη Αρναούτογλου, θα σας κάνω και εγώ μια καιρική πρόβλεψη. Την 9η Ιουνίου θα βρέξει ΠΑΣΟΚ».

ΠΑΣΟΚ ευρωεκλογες

Στη συνέχεια, όταν ήρθε η σειρά της Άννας Βερούλη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι στις «9 Ιουνίου ρίχνουμε μακριά το ακόντιο για να κάνουμε πρωταθλητισμό στις ευρωπαϊκές εκλογές».

Μετά την παρουσίαση όλων των υποψηφίων ο Νίκος Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στον Θοδωρή Ζαγοράκη τον ρώτησε «τώρα όπως μας βλέπεις θα βάλουμε γκολ;» και στη συνέχεια πρόσθεσε «σχέδιο έχουμε, πάθος έχουμε, ομάδα έχουμε και θα νικήσουμε την 9η Ιουνίου».

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσε έντονα ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης οδεύει προς το ΠΑΣΟΚ και αναμένεται να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου. Μάλιστα η σχετική φημολογία πήρε φωτιά όταν διαπιστώθηκε ότι το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη δεν ήταν στη λίστα των 28 πρώτων υποψηφίων της ΝΔ για την ευρωβουλή.

Το enikos.gr είχε αποκαλύψει το γεύμα που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην Δροσιά. Ένα γεύμα που, όπως τελικά αποδείχθηκε, είχε πράγματι μενού…ευρωεκλογών.

Πηγή: enikos.gr