Νέα Δημοκρατία: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στις ευρωεκλογές

Λίγες ώρες πριν από την επίσημη παρουσίαση του “γαλάζιου” ευρωψηφοδελτίου από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη έχει “κλειδώσει”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για την αποψινή ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης συνέστησε υπομονή και τόνισε ότι μέσα από τις 42 άξιες γυναίκες και άξιους άνδρες του ευρωψηφοδελτίου η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή στο εξωτερικό, αλλά και σε ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών. Ο κ. Μαρινάκης επέμεινε ότι ισχυρή εκπροσώπηση της ΝΔ σημαίνει μετρήσιμα αποτελέσματα, όπως το Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά και η διατήρηση των θέσεων εργασίας εν καιρώ πανδημίας. «Από την άλλη πλευρά, συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, έχουμε αυτούς, που προσπαθούν να μπλοκάρουν κοινοτικά κονδύλια προς τη χώρα μας».

Σημειώνεται ότι σήμερα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παρουσιάσει στις 18:30 το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών.

Απομένουν δέκα πρόσωπα να ανακοινωθούν για να έχουμε την πλήρη σύνθεση των 42 υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, στο ψηφοδέλτιο θα υπάρχουν πρόσωπα με τοπικά αλλά και επαγγελματικά χαρακτηριστικά, προκειμένου να μπορούν να κινητοποιήσουν ψηφοφόρους σε συγκεκριμένες περιφέρειες αλλά και επαγγελματικές ομάδες από όπου προέρχονται.

Πρόκειται για υποψηφίους από τη Δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Αχαΐα και την Κεντρική Μακεδονία και βεβαίως αναμένεται ο πρωθυπουργός να επαναλάβει τα διλήμματα ενόψει των ευρωεκλογών και να μιλήσει σε ένα κοινό που θέλει σταθερότητα και δεν επιθυμεί να ρισκάρει αυτό.

Το πρόσωπο – «έκπληξη»

Η «έκπληξη» της τελευταίας στιγμής, πάντως, φαίνεται ότι είναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega Ελεονώρα Μελέτη που φέρεται να αποφάσισε να είναι τελικά υποψήφια στις ευρωεκλογές. Η Ελεονώρα Μελέτη λέγεται ότι είχε δεχθεί κρούση πριν από μήνες, όμως τότε η συζήτηση δεν προχώρησε. Στη συνέχεια, υπήρξε νέος γύρος επαφών που φαίνεται πως κατέληξε σε συμφωνία των δύο πλευρών.

enikos.gr