ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Τι θέλει να μας πει ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος;

«Υπάρχει μια αμέλεια που δημιουργεί συνθήκες από τις οποίες έχουν χαθεί ζωές. Είναι μια φράση η οποία λέγεται στον προφορικό λόγο. Εννοεί ότι έγιναν παραλείψεις που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη… Βάζει στην πολιτική συζήτηση κάτι που είναι πολιτικό αίτημα, ότι δεν μπορεί να διαιωνίζεται το καθεστώς ατιμωρησίας», είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για τη φράση – φωτιά του Στέφανου Κασσελάκη, που μίλησε για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

Κρίμα! και οι μελισσούλες μου είχαν -από παλιά- άλλη, καλύτερη ιδέα για τον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο…

Όχι, δεν λέγεται στον προφορικό λόγο το μίλησε για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά». Ούτε το λεχθέν δικαιολογείται από την έννοια ότι “…έγιναν παραλείψεις που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη“.

Στην πολιτική γλώσσα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και συγκεκριμένες οι έννοιες… Έχει θητεύσει ο κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος σε καίριες κυβερνητικές θέσεις επί Κώστα Καραμανλή στην Νέα Δημοκρατία και το γνωρίζει αυτό πολύ καλά.

Αλλά ακόμη και εάν υποθέσουμε ότι τα παιδιά, κε Σπηλιωτόπουλε λένε τη φράση  “αυτό το παγωτό σκοτώνει”» τι ακριβώς θέλετε να μας πείτε; Ότι ο κ. Κασσελάκης είναι παιδί και να μην τον παρεξηγούμε; Και πολλά άλλα λένε τα παιδιά στην αργκό. Μήπως θέλετε να μας προετοιμάσετε για το ότι θα εισάγει ο κ. Κασσελάκης την αργκό στην πολιτική; Μα αυτό το έχουμε ήδη αντιληφθεί!