Τα συγχαρητήρια των πολιτικών αρχηγών για την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού

Μητσοτάκης, Κασσελάκης, Ανδρουλάκης και Χαρίτσης έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League.

Συγχαρητήρια από τους πολιτικούς αρχηγούς δέχεται ο ποδοσφαιρικός οργανισμός του Ολυμπιακού για την ιστορική και μεγάλη επιτυχία πρόκρισης στον τελικό του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι πλήθος κόσμου πανηγύρισε την πρόκριση των ερυθρολεύκων επί της Άστον Βίλα ώς τα ξημερώματα στους δρόμους του Πειραιά -και όχι μόνον- ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να κατακτήσουν το πολυπόθητο ευρωπαϊκό κύπελλο.

Μητσοτάκης: Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχε μια ιστορική πρόκριση

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση που πραγματοποίησε σημείωσε ότι «οι ελληνικές ομάδες συνεχίζουν να διαπρέπουν και να μας κάνουν περήφανους! Μετά την πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final 4 της EuroLeague, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχε μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

Κασσελάκης: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, η Ελλάδα που αγωνίζεται, ιδρώνει τη φανέλα και κερδίζει

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε σε δική του ανάρτηση ότι «συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη πρόκριση. Ελληνική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης ποδοσφαίρου μετά από 53 χρόνια. Τι εβδομάδα! Ύστερα από τις προκρίσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, στο f4 του Βερολίνου. Η Ελλάδα που αγωνίζεται, ιδρώνει τη φανέλα και κερδίζει».

Ανδρουλάκης: Μεγάλη πρόκριση, μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης σε ανάρτηση στο Χ (πρώην Twitter) έδωσε «συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του UEFA Europa Conference League, μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στο «Καραϊσκάκης» ο Χαρίτσης – «Ζήσαμε μαγικές στιγμές»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης ανήρτησε στόρι στο Instagram με την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού από το στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σχολιάζοντας ότι ήταν «μαγικές στιγμές για όσους βρεθήκαμε χθες στο Καραϊσκάκη», καθώς και ότι πρόκειται για μια «ιστορική νίκη για τον Ολυμπιακό» αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το στόρι του Αλέξη Χαρίτση