ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Κολεγιακή δήλωση Κασσελάκη: «θα τους ξεσκίσω»!

Μία μόλις ημέρα μετά «τα τσιμπήματα»  των μελισσών μου με τίτλο, «Τι θέλει να μας πει ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος;» όπου οι μελισσούλες μου ρωτούσαν το νέο συνεργάτη του κ. Κασσελάκη, εάν με τις δηλώσεις του  περί παιδιών και αργκό  θέλει να μας προετοιμάσει ότι «…ο  Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης θα εισάγει την αργκό στην πολιτική;» φρόντισε να μας το επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ( το Π / «προοδευτική» μάλλον πρέπει πλέον να το παραλείψουμε, Σ.)…

 

Ο κ. Κασσελάκης χρησιμοποίησε, λοιπόν, σε διάλογό του με γιατρούς  και νοσηλευτές τη φράση «θα τους ξεσκίσω» εννοώντας τους πολιτικούς του αντιπάλους!… Και, μάλιστα, απόρησε όταν πληροφορήθηκε πως για τη φράση του αυτή  αντέδρασε η ΝΔ. (Προφανώς δεν είχαν προλάβει  στην Πειραιώς να διαβάσουν τις μελισσούλες μου και βρέθηκαν προ …απροόπτου!)

 

Είπε, λοιπόν, ο κ. Κασσελάκης: «Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να προβεί σε κομματικά αντίποινα προς γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ; Το ξαναλέω λοιπόν».

 

Δεν ξέρω εσείς, οι μελισσούλες μου, πάντως, κάτι μουρμούριζαν το πρωϊ για τον …Τοτό και την …μανία του στην αθυροστομία!

 

el.wikipedia.org/wiki/Αθυροστομία «Ο αθυρόστομος, αφού δεν θέτει φραγμούς στα λόγια του, πολλές φορές μεγαλοποιεί γεγονότα, υπερβάλλει μέσω τής φαντασίας του και επομένως ψεύδεται. Έτσι, οι αθυρόστομοι διαπρέπουν στην κατάκριση (βλ. κατάλαλο) και την αισχρολογία (βλ. αδυσώπητο, λαβρόστομο, αναιδή), αφού αγνοούν τη σημασία τής αιδούς και της συστολής. Συχνά, μάλιστα, ο θρασύγλωσσος για να έχει υλικό να ομιλεί, μεταξύ όλων των ανάρμοστων, χρησιμοποιεί και χονδροειδή ή/και αηδή αστεία, ανέκδοτα, κακότεχνες ευτραπελίες, βαρείς χαρακτηρισμούς».