Δένδιας από την σύνοδο ADRION στη Βενετία – Έξι χώρες ενώνουν δυνάμεις για την ασφάλεια στην Αδριατική και το Ιόνιο

Στην πρωτοβουλία ADRION συμμετέχουν οι έξι παράκτιες χώρες της περιοχής: Ελλάδα, Αλβανία, Ιταλία, Κροατία, Μαυροβούνιο και Σλοβενία.

Στη Βενετία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των υπουργών Άμυνας της πρωτοβουλίας Αδριατικής και Ιονίου (ADRION Initiative), με τη συμμετοχή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στην ενίσχυση της περιφερειακής αμυντικής συνεργασίας και της θαλάσσιας ασφάλειας στην περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου.

Στην πρωτοβουλία ADRION συμμετέχουν οι έξι παράκτιες χώρες της περιοχής: Ελλάδα, Αλβανία, Ιταλία, Κροατία, Μαυροβούνιο και Σλοβενία.

Ο Νίκος Δένδιας συμμετείχε στις εργασίες της συνάντησης, ενώ μετά την ολοκλήρωσή της αναφέρθηκε μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη συμμετοχή της Ελλάδας και στα ζητήματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων.