Έφη Αχτσιόγλου: Eγγραφή on camera στην ΕΛΑΣ

Αθήνα.- Στην ΕΛΑΣ (ΡΗΡ: on camera (!) ) εγγράφηκε η Έφη Αχτσιόγλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο in, επιβεβαιώνοντας τη στήριξή της στο πολιτικό εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα. Η πρώην υπουργός Εργασίας, που έχει παραιτηθεί από τη βουλευτική της έδρα και έχει αποχωρήσει από τη Νέα Αριστερά, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συναντηθεί, ούτε συνομιλήσει με τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ απέφυγε να προεξοφλήσει ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στις επόμενες εκλογές.

Η Έφη Αχτσιόγλου εκτίμησε ότι η ΕΛΑΣ μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας ότι «ο στόχος είναι να αλλάξει την κυβέρνηση, όχι να βγει δεύτερο κόμμα».

Παράλληλα, προχώρησε σε αποτίμηση της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τις εξελίξεις του 2023 «εκφυλιστικό τραύμα», που δεν μπορούσε να ξεπεραστεί. Διέψευσε κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «το πιο μεγάλο, άγριο και σκληρό ψέμα» που έχει βιώσει.

Άσκησε επίσης κριτική στην κυβέρνηση για την οικονομία, την αλαζονεία και τη διαφθορά, ενώ αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησής της από τη Βουλή, στην περίοδο της υπουργικής της θητείας, στην επιστροφή στη δικηγορία και στην καθημερινότητά της ως μητέρα δύο μικρών παιδιών.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα»

Η Έφη Αχτσιόγλου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει προηγηθεί καμία συνάντηση ή συνεννόηση με τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τη συμμετοχή της στην ΕΛΑΣ. «Όχι, δεν έχω μιλήσει, δεν έχω μιλήσει», απάντησε, χαρακτηρίζοντας υπερβολική την ενασχόληση με το αν βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό.

Πηγή: in.gr