Κως: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης αγνοούμενης Αναστάζια – Χτενίζουν το σημείο σκυλιά της ΕΛ.ΑΣ.

Το κινητό βρέθηκε από περαστικό πολίτη στον δρόμο για το Μαρμάρι, κοντά στο σημείο όπου εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια στη Κω. Ένας περαστικός πολίτης βρήκε το κινητό της κοπέλας στον δρόμο για το Μαρμάρι, κοντά στο σημείο όπου εξέπεμψε για τελευταία φορά σήμα, όπως εντοπίζεται από τις κεραίες τηλεφωνίας.

Το κινητό παραδόθηκε στους αστυνομικούς, ενώ αυτή την ώρα στο σημείο αυτό γίνονται έρευνες με σκυλιά της Αστυνομίας, η οποία έχει αποκλείσει τον χώρος.

Στο νησί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών

Εν τω μεταξύ, μεταβαίνουν στη Κω άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 12 Ιουνίου το βράδυ στην Κω, στο νησί οπού εργαζόταν.

Από την αστυνομία εστάλη αίτημα προς τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, ώστε να δοθούν τα στίγματα  του κινητού της 27χρονης, αλλά και να διαπιστωθεί αν οι ώρες που κατέθεσε ο σύντροφος της πως είχαν επικοινωνία είναι ακριβής.

Ακόμη, αστυνομικοί της σήμανσης έχουν συλλέξει DNA από το δωμάτιο της κοπέλας και το δωμάτιο του  32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ώστε να φανεί αν λέει αλήθεια ο συλληφθείς πως την πήγε σπίτι του.

Ένα νέο στοιχείο που εξετάζει η Ασφάλεια είναι πως η 27χρονη συνάντησε τον συλληφθέντα για να προμηθευτεί χασίς, αυτός στην κατάσταση που ήταν την μετέφερε σπίτι του και συνευρέθη ερωτικά μαζί της.

Πηγή: skai.gr