Marine Tours: H πρώτη Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης

Εστιάζει σε ολοκληρωμένους στόχους και σχέδια δράσης σε ζητήματα διακυβέρνησης, καθώς και σε περιβαλλοντικούς και κοινωνικούς τομείς

Την πρώτη της Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης δημοσιοποίησε η Marine Tours, που ειδικεύεται στο Travel Management στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Πέραν της επίσημης υιοθέτησης των προτύπων ESG, σηματοδοτεί, σύμφωνα με την εταιρεία, και την πάγια δέσμευσή της στον βιώσιμο μετασχηματισμό της. «Η υιοθέτηση των κριτηρίων ESG δεν είναι αποτέλεσμα κανονιστικής υποχρέωσης, αλλά στρατηγική επιλογή και ηθική επιταγή για την εταιρεία, που είναι σταθερά προσανατολισμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη από την αρχή της λειτουργίας της», σημειώνει.

Η στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης της Marine Tours εστιάζει σε ολοκληρωμένους στόχους και σχέδια δράσης σε ζητήματα διακυβέρνησης, καθώς και σε περιβαλλοντικούς και κοινωνικούς τομείς. Πιο συγκεκριμένα, φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα νέο παράδειγμα Υπεύθυνης Διακυβέρνησης για τον κλάδο της. Προτάσσει την ενδυνάμωση των ανθρώπων της. Επικεντρώνεται στον θετικό της αντίκτυπο για το Περιβάλλον και την Κοινωνία και στην άριστη συνεργασία με τους συνεργάτες της σε όλη την αλυσίδα αξίας της δραστηριότητάς της, με στόχο να τους κινητοποιήσει προς τους ίδιους, βιώσιμους στόχους. Όλες αυτές οι στρατηγικές προτεραιότητες, στον πυρήνα τους έχουν τους πελάτες της εταιρείας, με στόχο να τους εξασφαλίσει πιο βιώσιμα ταξίδια και εμπειρίες ταξιδιωτών, αλλά και να υποστηρίξει, με την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες της, και τους δικούς τους βιώσιμους στόχους.

Ο CEO της Marine Tours, Κωνσταντίνος Οικονόμου, δήλωσε σχετικά: «Το 2022 σηματοδοτεί μία χρονιά ορόσημο στη μακρά ιστορία της Μarine Tours. Με εξειδίκευση στη διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η βιωσιμότητα είναι κάτι περισσότερο από ένα ταξίδι. Είναι ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός.

Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και περήφανοι για την παρουσίαση της πρώτης μας Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης, καθώς έτσι συμβάλλουμε έμπρακτα στην κοινή προσπάθεια για τη δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων που θα εξασφαλίσουν ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους».

Μέσα από την έκθεση, που έχει ήδη αναρτηθεί στον ιστότοπο της εταιρείας, μπορεί κανείς να μάθει περισσότερα για τη βιώσιμη στρατηγική της και τα σημεία όπου επικεντρώνεται.

Πηγή: naftemporiki.gr