Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ

Η γιορτινή ατμόσφαιρα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και η αύρα του νέου γηπέδου δεν στάθηκαν αρκετές για να ωθήσουν τους παίκτες της ΑΕΚ στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Οι Ρώσοι, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρον τα στημένα, επικράτησαν της Ένωσης με 2-0 και βρίσκονται με 1,5 πόδι στα πλέι οφ του Champions League.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά τους Ρώσους κι έτσι χρειάζεται ένα θαύμα στη ρεβάνς της Τετάρτης στη Μόσχα για να πάρει αυτή το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League, αλλά και να εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Europa League.

Οι “κιτρινόμαυροι” πιάστηκαν δύο φορές στον ύπνο σε εκτελέσεις κόρνερ της ρωσικής ομάδας και η υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League έγινε εξαιρετικά δύσκολη. Οι Τζαγκόεφ (45′) και Βερνμπλουμ (56′) πέτυχαν τα γκολ για την ΤΣΣΚΑ που είναι αγκαλιά με την πρόκριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες (60? Κλωναρίδης ), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (70′ Πατίτο), Μάνταλος, Λιβάγια (60′ Αλμέιδα )

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Ακινφέεφ, Β. Μπερεζούτσκι, Βάσιν, Α. Μπερεζούτσκι, Φερνάντες, Σενίκοφ, Βέρνμπλουμ Τζαγκόεφ (75′ Νάτχο), Γκολοβίν (83′ Μιλάνοφ), Βιτίνιο, Τσαλόφ (87′ Μακάροφ)