Με μετρητά πλήρωσε το λογαριασμό στο Λονδίνο ο Καμμένος, όχι με κάρτα

Αθήνα.- Από την απόδειξη πληρωμής του ξενοδοχείου όπου διέμεινε στο Λονδίνο ο Πάνος Καμένος προκύπτει ότι ο υπουργός Αμυνας πλήρωσε το λογαριασμό του σε μετρτηά και όχι με την πιστωτική του κάρτα.

Σύμφωνα με το ντοκουμέντο, που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο λογαριασμός του πολυτελούς ξενοδοχείου Mandarin του Λονδίνου για τα δύο βράδια διαμονής ανέρχεται σε 2.642,70 λίρες Αγγλίας και στην απόδειξη πληρωμής υπάρχει η ένδειξη ότι το ποσό καταβλήθηκε σε μετρητά.

Ο ίδιος ο κ. Καμμένος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή προ ημερών για τη σύσταση Εξεταστική Επιτροπή σχετικά με την υπόθεση του Noor1, παραδέχθηκε ότι διέμεινε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και ότι πλήρωσε με δικά του λεφτά τα έξοδα, με την πιστωτική του κάρτα. «Είναι κατασκευασμένα ψεύδη αυτά που έβγαλαν ότι έμεινα σε πανάκριβο ξενοδοχείο με χρήματα του Δημοσίου, τα πλήρωσα με την προσωπική μου κάρτα» είπε και πρόσθεσε ότι μπήκε στην πολιτική με περισσότερα χρήματα ωστόσο έχει τη δυνατότητα να πληρώνει από την τσέπη του ταξίδια στο εξωτερικό, ειδικά αυτά στα οποία μπορεί να πηγαίνει με τη σύζυγο του.

Όπως όμως αποκάλυψε την επομένη η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», η απόδειξη που κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής ο υπουργός δεν ήταν η απόδειξη πληρωμής, αλλά το χαρτί του «booking.com» για την κράτηση του δωματίου. Στην απόδειξη πληρωμής που δημοσιεύουν το Σάββατο τα «Παραπολιτικά» ο λογαριασμός φαίνεται να έχει πληρωθεί από τον κ. Καμμένο σε μετρητά.

Στην ίδια ομιλία του στη Βουλή, ο κ. Καμμένος παραδέχθηκε ότι βρέθηκε στο καζίνο, λέγοντας όμως ότι δεν έπαιξε χρήματα του ελληνικού λαού.

Πηγή: in.gr