Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την 25η Μαρτίου

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα βγει από την κρίση, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στο μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ενώ θέτει το ερώτημα “τί κάναμε λάθος και τι δεν κάναμε σωστά για πολλά χρόνια, για να αποφύγουμε αυτά που ακολούθησαν”.
“Η οικονομική κρίση που βιώνουμε μας έφερε αντιμέτωπους με το αμείλικτο ερώτημα τι κάναμε λάθος και τι έπρεπε να είχαμε κάνει με μεγαλύτερη αυστηρότητα και ευνομία για να αποφύγουμε αυτά που ακολούθησαν”, σημειώνει ο κ. Παπούλιας και εκφράζει τη βεβαιότητα “πως όχι μόνο θα ξεπεράσουμε τον σκόπελο της κρίσης, αλλά στο τέλος του δρόμου, μένοντας ενωμένοι…η πατρίδα μας θα βγει νικήτρια από έναν ακόμη δύσκολο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της”.

Τέλος, σημειώνει ότι “ο καθένας μας, ανάλογα με τις δυνάμεις του, οφείλει να συμμετέχει στην υπεράνθρωπη προσπάθεια του λαού μας” και τονίζει ότι “οι πρόσφατες αποφάσεις που δρομολογήθηκαν με τη συνεργασία των εταίρων μας, έδωσαν μια μεγάλη ανάσα στη μάχη που δίνει η χώρα μας, τίποτα όμως δεν έχει ουσιαστικά κριθεί”.