Παρουσιαστής της TV στα δίχτυα των ουσιών;

Φωτογραφία, Eurokinissi.

Περίοπτη θέση στη λίστα πελατών οργάνωσης που προωθούσε στην ελληνική αγορά ναρκωτικά φέρεται –σύμφωνα με ρεπορτάζ της www.zougla.gr – να κατείχε  γνωστός τηλεαστέρας της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος βρίσκεται στο δυναμικό σταθμού εθνικής εμβέλειας και δεν είχε δώσει ποτέ το δικαίωμα να εμπλακεί το όνομά του σε υπόθεση ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για πασίγνωστο παρουσιαστή οικογενειάρχη, πάντα ευδιάθετο και χαμογελαστό, με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες…

«Φέρε μου δύο εισιτήρια» ακούγεται να λέει συνθηματικά σε δύο συζητήσεις που είχε με τον μεγαλοέμπορο ναρκωτικών, εννοώντας με τη λέξη «εισιτήρια» δύο γραμμάρια κοκαΐνης. Ο 46χρονος φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία, να έχει παραγγείλει δύο φορές κοκαΐνη από το κύκλωμα. Μία στις 14 Ιανουαρίου στο Αιγάλεω και μία στις 17 Μαρτίου στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής προμηθευόταν τα ναρκωτικά αυστηρά για προσωπική χρήση, γι’ αυτό άλλωστε και η δικογραφία που συντάχθηκε από τις αστυνομικές αρχές δεν τον επιβαρύνει με καμία κατηγορία.

Πρόκειται για υπόθεση που εξιχνιάσθηκε στις 21 Μαρτίου του 2012 από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής με τη σύλληψη τριών Ελλήνων και ενός άνδρα, αλβανικής καταγωγής, για διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών. Το σύστημα υποκλοπών της Ε.Υ.Π. κατέγραψε σειρά υπόπτων συνομιλιών για προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., αξιοποιώντας πληροφορία για δράση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά, εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες και τους συνέλαβαν.

Κατασχέθηκαν: ποσότητα ηρωίνης, βάρους 92,8 γρ., ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 134,8 γρ., ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 5,3 γρ., το χρηματικό ποσό των 12.080 ευρώ, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα, τρεις (3) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Περισσόστερα στο: www.Zougla.gr