Δυόμιση μήνες χωρίς νίκη στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε να διευρύνει το αρνητικό ρεκόρ που μετράει ο ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συμπλήρωσε την Κυριακή (1/04) 72 μέρες χωρίς νίκη στο γήπεδό του, αφού η τελευταία του νίκη ανάγεται στις 21 Ιανουαρίου επί του Πανιωνίου. Εκτοτε ο ΠΑΟΚ αγνοεί τη νίκη στη Θεσσαλονίκη, έχοντας μάλιστα αρνητικά αποτελέσματα σε έξι διαδοχικά παιχνίδια, τέσσερα για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο Ελλάδος και το Europa League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε χωρίς νίκη τέταρτο σερί εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1964-65. Το αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο (1-2 στην παράταση) και συνεχίστηκε με την ήττα από τον Ολυμπιακό (0-2), το 0-0 με τον Αρη, την ήττα από την Ουντινέζε με 0-3 στην Ευρώπη και τον αποκλεισμό, την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-3 και τέλος την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-2. Αυτό είναι αρνητικό ρεκόρ 47 χρόνων για την Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα μετράει στην έδρα του απώλειες 18 βαθμών, που είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας 15ετίας και θα διευρυνθεί ακόμα περισσότερο αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη στον αγώνα με την Δόξα Δράμας, τη Μεγάλη Τετάρτη.

Τη Δευτέρα (2/04) η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ είχε ρεπό και από την Τρίτη (3/04)  αρχίζει το πρόγραμμα προετοιμασίας για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, που θα γίνει στην Αθήνα την προσεχή Κυριακή.