«Αυτοκτόνησε» ο Εργοτέλης στο Καυτανζόγλειο

Την ευκαιρία να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα έχασε ο Εργοτέλης, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο.

Ο Χαντί έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς στο 23΄, αλλά ο Σοϊλέδης ισοφάρισε για τους «μαυραετούς» στο 40΄. Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα, είχε δύο καλές στιγμές με τους Τζούνιορ και Φραγκουλάκη και στο 23ο λεπτό πήρε το προβάδισμα. Ο Χαντί με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Δαύκο και με αυτό τον τρόπο έγινε το 0-1.

Παίζοντας χωρίς άγχος οι «μαυραετοί» βρήκαν την ευκαιρία στο 40΄ με τον Σοϊλέδη κι έφτασαν στην ισοφάριση (1-1). Το απευθείας φάουλ του Φραγκουλάκη στο 72΄ ήταν η πρώτη καλή φάση για τον Εργοτέλη στο δεύτερο μέρος, αλλά η μεγαλύτερη χάθηκε δύο λεπτά πριν το τέλος, όταν η γυριστή κεφαλιά του Σικαλιά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Δαύκου.

Διαιτητής: Ντίτσος (Πρέβεζας) Κίτρινες: Αμπουμπακάρι, Γκαρακλίδης, Παπαδόπουλος – Ολίσε, Κουτσιανικούλης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θωμάς Κατσαβάκης): Δαύκος, Γκαρακλίδης, Ρούτσης, Καπέλ (65΄ Κυβελίδης), Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακαρί, Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης (86΄ Κουμπρόγλου).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Τζανακάκης, Τζούνιορ, Χαντί, Σαρρής, Κατσικοκέρης (61΄ Μπούντιμιρ), Κουτσιανικούλης, Ολίσε (46΄ Μπέτο), Φραγκουλάκης.