Ομπράντοβιτς: «Να κάνουμε μια καλή εμφάνιση»

H «αυλαία» της κανονικής περιόδου στην Α1 Ανδρών πέφτει τη Μεγάλη Τρίτη (10/04) για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου θα υποδεχθεί τον Κολοσσό Ρόδου. Ο τεχνικός των «πρασίνων», Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον αυριανό αγώνα, χαρακτήρισε αξιόλογο αντίπαλο τους «θαλασσί», ενώ ζήτησε μία καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα.

«Κλείνει η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος με αυτή την εντός έδρας αναμέτρηση. Είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν τα πλέι οφ απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Ο Κολοσσός Ρόδου παίζει πολύ καλά φέτος και είναι κάτι που το αποδεικνύει και η θέση, στην οποία βρίσκεται στη βαθμολογία. Είναι ένα σοβαρό παιχνίδι, θέλουμε να παίξουμε καλά, να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να φυσικά το θετικό αποτέλεσμα» είπε ο Ομπράντοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσαρτσαρής πρόσθεσε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και αυτό που θα θέλαμε είναι η νίκη, αλλά να συνοδευτεί από μια καλή εμφάνιση. Ο βασικός στόχος μας είναι αυτός και, για να επιτευχθεί, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα από την αρχή ως το τέλος του, αποφεύγοντας τα λάθη. Θέλουμε να πέσει η «αυλαία» της κανονικής περιόδου με μια καλή εμφάνιση, απέναντι σε μια ομάδα που έχει μια πάρα πολύ καλή πορεία φέτος και έχει αποδείξει ότι μπορεί να αποδώσει πολύ καλό μπάσκετ».