Χάινς: «Δεν σκεφτόμαστε στον Παναθηναϊκό»

Με τη σκέψη στον ημιτελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα και όχι στην παρουσία του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη και σε πιθανή μεταξύ τους αναμέτρηση είναι οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με τον Κάιλ Χάινς.

Ο Αμερικανός βρέθηκε την Μεγάλη Πέμπτη (12/04) στην επίσημη μπουτίκ του Ολυμπιακού και παρουσίασε το φετινό μπλουζάκι της ομάδας σε χρώματα άσπρο και κόκκινο, ενόψει του φάιναλ φορ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο 26χρονος μοίρασε αυτόγραφα σε «ερυθρόλευκους» φιλάθλους που βρέθηκαν στο Official BC Store, ενώ φορούσε το νέο μπλουζάκι, στο οποίο απεικονιζόταν η γέφυρα της Κωνσταντινούπολης, η Αγία Σοφία και το σήμα του Ολυμπιακού.

«Οι αγώνες των ελληνικών πλέι οφ είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος για εμάς, ώστε να προετοιμαστούμε για το φάιναλ φορ. Δεν σκεφτόμαστε ότι θα είναι εκεί ο Παναθηναϊκός, εμάς μας απασχολεί το δικό μας παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα και από εκεί και πέρα θα δούμε ποιον θα βρούμε μπροστά μας ως αντίπαλο. Εμείς πάμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό» είπε αρχικά ο 26χρονος και συνέχισε: «Είχα πίστη στην ομάδα από την αρχή. Από τη στιγμή που ήρθαν οι Λο και Ντόρσεϊ, έχουμε παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Με τον Τζο (σ.σ. Ντόρσεϊ) γνωριζόμαστε χρόνια από την Αμερική και ήταν εύκολο να βρεθούμε μέσα στο παρκέ. Πλέον όλη η ομάδα παίζει καλύτερα, το ίδιο και εγώ. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και ό,τι καλύτερο στην Κωνσταντινούπολη».