Το Επικρατείας της ΝΔ κρύβει ομογενειακές εκπλήξεις;

Τα ψηφοδέλτια Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, όπως όλα δείχνουν, θα ανακοινωθούν την υστάτη ώρα. Δηλαδή την Παρασκευή, οπότε και εκπνέει η σχετική προθεσμία.

Σε ότι αφορά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, αν και το χειρίζεται προσωπικώς ο Αντώνης Σαμαράς, τρία ονόματα φαίνεται ότι έχουν «κλειδώσει».

Ο καθηγητής Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης και οι κ. Γιάννης Μιχελάκης και Χρύσανθος Λαζαρίδης θα βρίσκονται, σύμφωνα με τις πληροφορίες,  στις πρώτες θέσεις.
Μεταξύ αυτών όμως λέγεται ότι θα βρίσκεται και μια γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει διαρρεύσει. Λέγεται -αλλά δεν επιβεβαιώνεται- ότι ενδεχομένως θα προέρχεται από τον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού, ενώ άλλες πληροφορίες επιμένουν ότι η γυναίκα αυτή θα ανήκει στο χώρο του Απόδημου Ελληνισμού.

Έχουν ακουστεί κάποια ονόματα, αλλά μάλλον δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς, όπως λέγεται από το περιβάλλον συγκεκριμένης γυναίκας-επιστήμονος, το όνομα της οποίας έχει κατ΄επανάλειψη αναφερθεί από τηλεοπτικό σταθμό ως «γυναικεία προσωπικότητα του ομογενειακού χώρου», η ίδια δεν ενδιαφέρεται να είναι κομματική υποψήφια. «Μόνον εάν της προταθεί μετά τις εκλογές κάποιος ρόλος ως υπερκομματικής προσωπικότητας, θα μπορούσε να δεχθεί», έλεγαν.

Ήδη από τα ονόματα που έχουν γίνει γνωστά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης, εκ των στενών συνεργατών του κ. Σαμαρά, προέρχεται από τον ομογενειακό χώρο. Σπούδασε στις ΗΠΑ όπου και διετέλεσε επί πολλά χρόνια αρχισυντάκτης της ημερησίας ομογενειακής εφημερίδος «Η Πρωϊνή» της Νέας Υόρκης.

Ένας άλλος ομογενειακός παράγοντας, από τη Νέα Υόρκη, το όνομα του οποίου έχει ακουσθεί και παλαιότερα ως υποψηφίου για δημαρχιακό θώκο, ενδέχεται, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, να συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, αν και περί αυτού οι διαψεύσεις φαίνονται ισχυρότερες των φημών.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε