«Αντίο» Καραγεωργίου στον Εργοτέλη

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και μετά από έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας στον Εργοτέλη ο Νίκος Καραγεωργίου αποχαιρέτησε την Δευτέρα (30/04) τον κρητικό σύλλογο, αναλαμβάνοντας κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τις ευθύνες του για τον υποβιβασμό του συλλόγου.

«Πριν από 6,5 χρόνια χτύπησε το τηλέφωνό μου στην Θεσσαλονίκη. Ήταν ο κ. Τζώρτζογλου και ο κ. Σουλτάτος και αυτό ήταν η αιτία να βρεθώ εδώ και να γνωρίσω την Κρήτη. Σε αυτές τις επτά σεζόν υπήρξαν καλές και κακές στιγμές. Ήταν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μας, άσχετα αν το επίπεδο δεν ήταν σαν του Παναθηναϊκού ή του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκα σαν ποδοσφαιριστής. Ευχαριστώ τον Κ. Τζώρτζογλου που με έφερε εδώ και τον Κ. Παπουτσάκη. Μου συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο και όλα αυτά τα χρόνια είχα τη στήριξη της διοίκησης», δήλωσε ο Καραγεωργίου και συμπλήρωσε για τη φετινή σεζόν:

«Η τελευταία σεζόν δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε. Είχαμε περισσότερες απαιτήσεις, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και οι ευθύνες βαραίνουν εμένα. Αναλαμβάνοντας αυτή την ευθύνη και βλέποντας πως δεν πέτυχε αυτό το εγχείρημα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, πρέπει να αποχωρήσω από την ομάδα για το καλό του συλλόγου. Έχω φύγει και έχω πάει σε ομάδες. Είναι μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πήραμε μαζί με τον πρόεδρο. Έδωσα και την ψυχή μου, δέθηκα και να ξέρετε, τώρα που θα βρίσκομαι μακριά, πως ένας άνθρωπος θα χαίρεται με τις χαρές σας και θα στεναχωριέται με τις λύπες σας. Σας ευχαριστώ όλους, κυρίως τον κ. Παπουτσάκη, τους φιλάθλους που με ανέχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια με τα λάθη και τις αδυναμίες μου. Τον Σταύρο Λαμπράκη, έναν καταπληκτικό άνθρωπο που ο Εργοτέλης πρέπει να στηρίξει. Σας ευχαριστώ όλους γι’ αυτή την όμορφη περιπέτεια».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας, Απόστολος Παπουτσάκης, δήλωσε: «Αποχαιρετούμε σήμερα έναν φίλο. Ο Νίκος Καραγεωργίου προσέφερε πολλά, Το όνομά του συνδέθηκε με την άνοδο του Εργοτέλη στην Α΄ Εθνική. Τον ευχαριστούμε για όσο προσέφερε και θα είναι ένας πολύ καλός φίλος πάντα του Εργοτέλη. Μπορεί και ο ίδιος να θεωρεί τον εαυτό του Κρητικό. Το τέλος με τον Νίκο ήταν και είναι πολύ δύσκολο σε απόφαση. Αποφασίσαμε από κοινού πως είναι καλύτερο για όλους να τερματίσουμε την συνεργασία μας».

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε