Παρουσιάστηκε η συλλεκτική φανέλα του Ολυμπιακού

Η συλλεκτική φανέλα του φετινού νταμπλ του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε την Τρίτη (8/05) στην μπουτίκ των «ερυθρόλευκων» από τους Βασίλη Τοροσίδη, Κέβιν Μιραλάς και Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Στη φανέλα αναγράφεται η φράση «Άντε γεια, Κύπελλο και Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά» και η ευχή όλων ήταν να βρεθούν και του χρόνου στον ίδιο χώρο για να παρουσιάσουν την επόμενη φανέλα του επόμενου νταμπλ.

Τη συλλεκτική φανέλα θα φορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» στον φιλικό αγώνα της Πέμπτης (10/05) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα που ήρθε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στη φιέστα  των «ερυθρόλευκων» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας.

«Για άλλη μία χρονιά βρισκόμαστε σ’ αυτή την εκδήλωση. Πέρσι συμπτωματικά ήμουν και πάλι εδώ… Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό κάθε χρόνο. Εύχομαι του χρόνου να έχουμε και το 4ο αστεράκι στην φανέλα μας. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να μπορούμε να υλοποιούμε τους στόχους της ομάδας μας… Ελπίζω ο κόσμος του Ολυμπιακού ν’ ανταποκριθεί και ν’ αγαπήσει και αυτή την φανέλα… Ας περιμένει του χρόνου την επόμενη!», είπε ο Βασίλης Τοροσίδης, κατά την παρουσίαση της φανέλας του.

Από την πλευρά του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υπογράμμισε:
«Πρόκειται για μία ιδιαίτερη φανέλα και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της ομάδας θ’ ανταποκριθεί και θα την κάνει και αυτή δικιά του… Το βασικό είναι να υπάρξει συνέχεια στις επιτυχίες της ομάδας και να μπορούμε να πανηγυρίζουμε και τα επόμενα χρόνια. Πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία και να μπορούμε να προσφέρουμε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας, που μας πιστεύει και μας στηρίζει διαρκώς. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν κι άλλες ανάλογες, αλλά και ακόμα καλύτερες στιγμές για τον Ολυμπιακό…».

Οσο για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Κέβιν Μιραλάς, είπε:
Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό σ’ αυτή την εκδήλωση. Ελπίζω του χρόνου τέτοια μέρα να είμαστε ξανά και οι τρεις μας εδώ και να παρουσιάζουμε τη νέα φανέλα, η οποία θα έχει ακόμα έναν τίτλο πάνω της…».