Εκανε… σεφτέ ο Ατρόμητος, 1-0 την ΑΕΚ

Την πρώτη του νίκη στα play off  πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής (13/05) ο Ατρόμητος που επικράτησε στο Περιστέρι με 1-0 της ΑΕΚ με γκολ του Σκόνδρα στο 75ο λεπτό.

Οι Περιστεριώτες μπήκαν πολύ δυνατά από την αρχή του αγώνα και μόλις στο 11΄ έχασαν  την πρώτη καλή ευκαιρία όταν το σουτ Δημούτσου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Μήτρογλου, μετά από σέντρα του Μπρίτο, έπιασε δυνατό σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κωνσταντόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση ισοφάρισε τα δοκάρια όταν μετά από αντεπίθεση ο Κλωναρίδης πάσαρε στον Λεονάρντο αλλά το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ιτάνζ.

Ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία στο 73΄ να προηγηθεί με τον Αναστασάκο αλλά για ακόμα μια φόρα ο Κωνσταντόπουλος ήταν εκεί για την ΑΕΚ. Όμως, δύο λεπτά αργότερα, ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Σκόνδρας, στο 75΄ όταν πήρε το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Κωνσταντόπουλου σε σουτ του Μήτρογλου.

Διαιτητής: Δ. Θάνος (Γρεβενών). Κίτρινες: Τόμας, Ιγκλέσιας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Οικονόμου (46΄ Σφακιανάκης), Τόμας, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας (73΄ Καραμάνος), Δημούτσος (63΄ Αναστασάκος), Πίτου Γκαρσία, Επστάιν, Μπρίτο, Μήτρογλου.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Γεωργέας, Μάκος, Βάργκας (66΄ Χοσέ Κάρλος) , Καφές, Γκούντγιονσεν, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος (46΄ Κλωναρίδης, 85΄ Μπέλεκ).