Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Καλύτερα που το σηκώσαμε στην Πόλη»

Πανευτυχείς οι αδερφοί Αγγελόπουλοι για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά την επιτυχία. Ο Ολυμπιακός είχε φτάσει κοντά αυτήν δύο ακόμα φορές, το 2009 και το 2010 χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Οταν ωστόσο ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ρωτήθηκε αν είναι καλύτερα που ο Ολυμπιακός σήκωσε το τρόπαιο μέσα στην Πόλη με την οποία η οικογένειά του έχει ιδιαίτερα στενούς δεσμούς, δεν δίστασε στιγμή.

«Φτάσαμε κοντά στο Παρίσι και στο Βερολίνο. Αν είναι καλύτερα που το σηκώσαμε στην Πόλη; Ναι, είναι καλύτερα που το σηκώσαμε στην Κωνσταντινούπολη που σημαίνει τόσα πολλά για μας», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος βρέθηκε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες και τόνισε πως αυτό που πέτυχαν είναι ένας πραγματικός άθλος
«Ήρθα να σας ευχαριστήσω! Αυτό που κάνατε ήταν άθλος. Ευχαριστώ εσάς και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς», τόνισε.

Απο την πλευρά του ο Ντούσαν Ιβκοβιτς του απάντησε: «Εσείς βοηθήσατε όλους τους χριστιανούς. Υποσχεθήκαμε στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο πως θα τον επισκεφθούμε στην επόμενη επίσκεψή μας στην Πόλη, αλλά δεν τα καταφέραμε».

«Θα πάμε αύριο», του είπε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς αποκρίθηκε: «Αύριο έχουμε την πτήση και προπόνηση. Εντάξει, εντάξει. Θα πάμε μαζί. Εσείς, εγώ και τα παιδιά (Παναγιώτης και Γιώργος). Έχετε δίκιο! Το υποσχεθήκαμε και πρέπει να κρατάμε το λόγο μας!».