Aναχώρησε για Αυστραλία ο Ολυμπιακός

Για την Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα για τη Μελβούρνη όπου το Σάββατο (19/05) θα αντιμετωπίσει την Μέλμπουρν Βίκτορι σε φιλικό παιχνίδι, αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (15/05) ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα φτάσουν στη Μελβούρνη μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι 20 ωρών με ενδιάμεσο σταθμό το Ντουμπάι.

Οι 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή που επέλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι: Kάρολ, Μανιάτης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Τζιμπούρ, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ, Τοροσίδης, Μέγερι, Μακούν, Ντιόγκο, Ποτουρίδης, Δασκαλάκης, Αμπντουν.

Λίγο πριν την αναχώρηση ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» Ρόι Κάρολ, τόνισε:  «Πρώτη φορά κάνω τέτοιο ταξίδι, πρώτη φορά πάω στην Αυστραλία. Είχα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στο παρελθόν, στην Ταϊλάνδη. Είναι καλό αυτό το παιχνίδι για τους φίλους ομογενείς. Εύχομαι να δώσουμε χαρά σε όλες τους Έλληνες που βρίσκονται εκεί. Έχω πληροφορηθεί πως θα είναι εκεί πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού και αυτό δείχνει το πόσο μεγάλος σύλλογος είναι».

Στο μεταξύ, σε ναυάγιο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Ντομίνγκος Πασιέντσα προκειμένου ο Πορτογάλος προπονητής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών διαδεχόμενος τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Αυτό επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ με δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα «A bola»: «Δεν καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό κι έτσι επιστρέφω στην Πορτογαλία όπου θα εξετάσω με ηρεμία τις υπόλοιπες προτάσεις που έχω».

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε