Kρίσιμη αγωνιστική στα play off

H 5η αγωνιστική των play off που διεξάγεται το απόγευμα της Τετάρτης (16/05) θα κρίνει εν πολλοίς τους στόχους που θα έχει κάθε μία από τις 4 ομάδες την προσεχή Κυριακή.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον Παναθηναϊκό ενώ στο ΟΑΚΑ διεξάγεται το ντέρμπι «Δικεφάλων».

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος ευελπιστεί να ζευγαρώσει τις νίκες του και μετά την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή να «υποτάξει» και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο από την πλευρά τους οι «πράσινοι» που την περασμένη αγωνιστική κέρδισαν τον ΠΑΟΚ και ξαναπέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας δεν θέλουν επ’ ουδενί να χάσουν το ανακτημένο πλεονέκτημά τους στη μάχη για συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τάτο και Μπρίτο και τους τιμωρημένους Σκόνδρα, Πίτου Γκαρσία και Τόμας. Ο Καραγκούνης βρίσκεται μεν στην αποστολή αλλά είναι ανήμπορος να βοηθήσει, ενώ αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του ανέτοιμου Ζουέλα.

Aπό την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κουίνσι, αλλά μπορεί να υπολογίζει στον Νίνη.

Παιχνίδι ζωής και θανάτου είναι για την ΑΕΚ η αναμέτρησή της με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετά την ήττα της στο Περιστέρι που την έριξε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Νίκος Κωστένογλου θα μάθει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Κλωναρίδη, ωστόσο σίγουρα δεν έχει στη διάθεσή του τον Σιαλμά.

Με νωπά ακόμα τα παράπονα για τον μη καταλογισμό πέναλτι στην ανατροπή του Φωτάκη από τον Καντέ ο ΠΑΟΚ δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται στην έδρα του τον Ατρόμητο, θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες τους για κατάκτηση της 1ης θέσης.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογίζει τον Ετό, ενώ τελευταία στιγμή θα μάθει αν μπορεί να υπολογίζει στους Σαλπιγγίδη και Γκαρσία.