Παρουσία 400 ομογενών η προπόνηση του Ολυμπιακού στη Μελβούρνη

Υπό τα βλέμματα 400 ομογενών πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει του σαββατιάτικου φιλικού με την Μέλμπουρν Βίκτορι (12:30 ώρα Ελλάδας).

Οι ομογενείς χειροκρότησαν τα «ερυθρόλευκα» αστέρια των οποίων η προπόνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Στη συνέχεια, οι ομογενείς φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές και τον Ερνέστο Βαλβέρδε και πήραν αυτόγραφα.

Προηγουμένως, δύο αντιπροσωπείες με ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν το ίδρυμα «Love Care», το οποίο φιλοξενεί άτομα με ειδικές ανάγκες και το «Alphington College», στο οποίο φοιτούν εκατοντάδες Έλληνες.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έγιναν αντικείμενο λατρείας από Έλληνες και Αυστραλούς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα.

Στο μεταξύ, στο προπονητικό μέτωπο ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στη μάχη της διαδοχής του Ερνέστο Βαλβέρδε, την ίδια στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν απαντήσεις από μάνατζερ Ισπανών και Γάλλων τεχνικών.

Το όνομα του Χουάν Μαρτίνεθ της Λεβάντε βρίσκεται ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο στο οποίο υπάρχει ρήτρα ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Δεν έχουμε μιλήσει αυτές τις ημέρες με τον Ολυμπιακό. Φυσικά και θα ήταν ανοιχτός για μία ομάδα Champions League, θα τον ενδιέφερε», τόνισε o Εφρέν Πατσόν, εκπρόσωπος του Μαρτίνεθ.

Παράλληλα, στην «ερυθρόλευκη» λίστα είναι και οι Σαντοβάλ και Τζούκιτς.

Εξάλλου, την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση με τον μάνατζερ του Αριέλ Ιμπαγάσα, και του Έκτορ Κούπερ, Αλεχάντρο Καμάνιο, ενώ υπάρχει αισιοδοξία πως ο «Κάνιο» θα παραμείνει για ακόμη ένα χρόνο στο «λιμάνι».