Η Βουλιαγμένη «βούλιαξε» τη Χίο

Το τρίτο κύπελλο στην ιστορία της και πρώτο μετά το 1999 κατέκτησε η Βουλιαγμένη που νίκησε στον τελικό του φάιναλ φορ πόλο στο Αργοστόλι την Χίο με 6-4 (τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-0, 3-1, 1-1).

Παρά το γεγονός ότι ο ΝΟ Χίου κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο οκτάλεπτο με 2-1, οι «μπέμπηδες» της Βουλιαγμένης κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα, να βελτιώσουν την άμυνά τους και να κόψουν το ρυθμό της αντιπάλου φέρνοντας το παιχνίδι στα μέτρα τους. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Χρήστος Αφρουδάκης που πέτυχε τα καθοριστικά γκολ, δηλαδή μείωσε σε 2-1, έδωσε προβάδισμα με 3-2 και εκτόξευσε τη διαφορά στα τρία γκολ, στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Βελώνιας, Κουρλιάφτης, Ελμισιάν, Κουλιεράκης 1, Αφρουδάκης Χρ. 3, Καρούντζος 1, Κατσαούνης, Γούνας 1, Τίγκας, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Βλαχόπουλος, Λουϊζίδης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καραμπέτσος, Μιράλης 2, Ράτζεν, Κατσουλάκης, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος 1, Βιττέλας, Ντόσκας, Χατζηδάκης, Φουντούλης Γιώρ. 1, Βλοντάκης, Γαβαλάς Ι., Μισεντζής.