Θύμωσαν οι Γερμανοί με τον Λαζόπουλο

Δεν άρεσαν στους Γερμανούς υπευθύνους του χώρου όπου έδωσε παράσταση ο Λάκης Λαζόπουλος  το Σάββατο  19 Μαίου στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, τα όσα είπε για τους Γερμανούς στην παράσταση με το χαρακτηριστικό τίτλο «Sorry I am Greek».

Kατά τη διάρκεια της παράστασης η υπέυθυνη του χώρου σε έξαλλη κατάσταση ζήτησε τη διακοπή της μετάφρασης στα γερμανικά όσων έλεγε ο Λαζόπουλος για την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ…

Για το επεισόδιο ρωτήθηκε από το «Πρώτο Θέμα» ο ηθοποιός  καθώς και για την αξίωση να διακοπεί η μετάφραση στα γερμανικά. Ο Λαζόπουλος, από τα  καμαρίνια δήλωσε: «Δεν της κάναμε τη χάρη, αλλά αυτό που έγινε το θεωρώ πολύ καλό σημάδι, όχι γιατί θέλω “να την πω” σε κανέναν, αλλά γιατί πρέπει να υπάρχει και ένας λόγος δικός τους που να μην τον αντέχουν».

«Αντέχουμε δυόμιση χρόνια τον παρανοϊκό λόγο μελών της Κυβερνησής τους, την οποία δε συνδέω με το λαό της Γερμανίας», πρόσθεσε ο κ. Λαζόπουλος. Ομογενειακοί κύκλοι εξέφραζαν την απορία για την πρωτοβουλία της Γερμανίδος υπαλλήλου την ώρα που από καμία επίσημη πλευρά δεν εκδηλώθηκε είτε δυσαρέσκεια για τα όσα έλεγε ο ηθοποιός είτε πρόθεση να παρέμβουν στην διαδικασία της παράστασης.

Πάντως, οι ομογενείς που παρακολούθησαν την παράσταση έμειναν ικανοποιημένοι ενώ χειροκρότησαν αδιακρίτως όλες τις ατάκες του Λαζόπουλου.