Απέσυρε την προσφορά του για την ΑΕΚ ο Μπαϊρακτάρης

Αφού απέκτησε τα… 15 λεπτά δημοσιότητας κατά Αντι Γουόρχολ, ο Στάθης Μπαϊρακτάρης απέσυρε τελικά το ενδιαφέρον του για την απόκτηση των μετοχών της ΑΕΚ, μόλις ένα 24ωρο μετά την κατάθεση της πρότασής του.

Οπως έγινε γνωστό, επικοινώνησε την Πέμπτη (24/05) με τον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Δημητρέλο, και τον ενημέρωσε για την απόφασή του να αποσύρει το ενδιαφέρον, που είχε εκφράσει κατά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, χθες ο Μπαϊρακτάρης είχε κάνει δηλώσεις ότι είχε τη δυνατότητα να καλύψει χρέη μέχρι και 30 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ δεν απέφυγε να υποσχεθεί και «τρανταχτές» μεταγραφικές ενισχύσεις, ωστόσο όλα κράτησαν μία ημέρα και η ΑΕΚ βρίσκεται και πάλι στο μηδέν, αναζητώντας τουλάχιστον 3,5 εκατ. ευρώ για να βγει άμεσα από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται και να πάρει αδειοδότηση για τη νέα σεζόν.

Στο μεταξύ, οι διοικούντες την ΑΕΚ αποφάσισαν να καταθέσουν έφεση στην ΕΠΟ για το θέμα της αδειοδότησης, αλλά αυτό θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (28/05), οπότε και λήγει η προθεσμία που υπάρχει από την Ομοσπονδία. Με αυτό τον τρόπο οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κερδίσουν χρόνο στην προσπάθεια που κάνουν για την εξεύρεση χρημάτων.

Η εκδίκαση της έφεσης αναμένεται να γίνει την Τρίτη και μέχρι τότε η διοίκηση της ΑΕΚ πρέπει να βρει ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ.