Η αδειοδότηση φέρνει παραμονή Φερέιρα

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την οριστικοποίηση της παραμονής του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό, αφού η βασική προϋπόθεση για να συνεχίσει ο Πορτογάλος στο «τριφύλλι» που δεν ήταν άλλη από την αδειοδότηση, είναι πλέον πραγματικότητα.

Ο Φερέιρα αναμένεται να μείνει για τρίτη σερί σεζόν στον Παναθηναϊκό και για το λόγο αυτό η συνάντηση που πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης (31/05) με τον πρόεδρο των «πρασίνων», Δημήτρη Γόντικα αλλά και τον Γιάννη Αλαφούζο έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Οι τρεις άνδρες ανέλυσαν το πλάνο πάνω στο οποίο θα «χτιστεί» ο Παναθηναϊκός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και κυρίως κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα πραγματοποιηθεί έγκαιρα ο σχεδιασμός για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Ο Πορτογάλος στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της διοικητικής σταθερότητας και αυτό των έγκαιρων πληρωμών, ώστε να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα της σεζόν που τελείωσε και αφού πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τον Γιάννη Αλαφούζο, συμφώνησε να συνεχίσει για τουλάχιστον ένα ακόμα χρόνο στον Παναθηναϊκό.

Ο Φερέιρα έδωσε στον Γόντικα την έκθεσή του για το τι πρέπει να γίνει την επόμενη χρονιά στο ποδοσφαιρικό τμήμα και σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, οι τρεις άνδρες συμφώνησαν σε όλα και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί επίσημα η επέκταση της συνεργασίας τους.