Αμυράς: Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ

Ότι δεν αποτελεί στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχει κομματική ταυτότητα ξεκαθάρισε σήμερα ο Ιφικράτης Αμυράς, δηλώσεις του οποίου περί «αντάρτικου πόλης», βρέθηκαν στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του…
ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Αμυράς διευκρίνισε ότι αυτοπροτάθηκε για υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όταν η υποψηφιότητά του παρουσιάστηκε στην εκλογική επιτροπή, απορρίφθηκε.
Ο κ.Αμυράς υπεραμύνθηκε των θέσεών του και έκανε λόγο για άνευ όρων και αμετάκλητη παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας, μέσω της υπογραφής των Μνημονίων, κάτι το οποίο, όπως είπε, είναι για τον ίδιο «αιτία πολέμου», και υποστήριξε ότι «ο ελληνικός λαός πρέπει να αντισταθεί με κάθε μέσο».

Ωστόσο, ο κ. Αμυράς, απαντώντας το πρωί σε ερώτηση του δημοσιογράφου κ. Οικονόμου (ΣΚΑΪ) γιατί αυτοπροτάθηκε ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που το κόμμα δεν συμφωνεί με “αντάρτικο πόλης”, είπε ότι ¨δεν είναι όλοι. Υπάρχουν μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι που έχουν διαφορετικές απόψεις”.