Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με Βλάχο

Ο Θωμάς Μαύρος και ο Βαγγέλης Βλάχος έδωσαν τα χέρια, προκειμένου να αναλάβει ο έμπειρος τεχνικός την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Σε συνάντηση που είχαν το πρωί της Δευτέρας (25/06) οι δύο πρώην συμπαίκτες, κατέληξαν σε προφορική συμφωνία να προχωρήσουν από κοινού στον σχεδιασμό της ομάδας για τη σεζόν 20120-2013.

Ο Βλάχος τόνισε στον Θωμά Μαύρο ότι αποτελεί «στρατιώτη» της ΑΕΚ και θεωρεί τιμή του την πρόταση που του έγινε και την εμπιστοσύνη που επιδεικνύεται στο πρόσωπό του.

Συμφώνησαν επίσης πως πρέπει να υπάρξει συσπείρωση όλων των ανθρώπων της ΑΕΚ και των οπαδών της, προκειμένου να καταστεί βιώσιμη η ΑΕΚ την επόμενη σεζόν.

Ο Θωμάς Μαύρος είχε ξεκινήσει ως γνωστόν επαφές με προπονητές για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και μετά τη διαφαινόμενη άρνηση του Σάκη Τσιώλη που δεν μπορούσε να σπάσει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης, κατέληξε στον Βαγγέλη Βλάχο που έτσι κι αλλιώς υπήρχε στο μυαλό του ως υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση.

Είναι άλλωστε σαφές ότι σ’ αυτή την προσπάθειά του θέλει να έχει δίπλα του ανθρώπους από το χώρο της ΑΕΚ που γνωρίζει και εμπιστεύεται και μαζί να σηκώσουν το βάρος της μετάβασης σε ένα νέο διοικητικό αλλά και αγωνιστικό καθεστώς.

Βλάχος: «Τεράστια τιμή»

Ο Βαγγέλης Βλάχος επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τον Θωμά Μαύρο, τη χαρακτήρισε τιμή και δεσμεύτηκε να δώσει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει την ΑΕΚ.Ο Βαγγέλης Βλάχος επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τον Θωμά Μαύρο, τη χαρακτήρισε τιμή και δεσμεύτηκε να δώσει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει την ΑΕΚ

Σε δηλώσεις που έκανε στο aek365 o έμπειρος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι αλήθεια ότι επήλθε προφορική συμφωνία και κανονίσαμε να πάω αύριο στα Σπάτα. Ήταν μια πολύ… ΑΕΚτσήδικη κουβέντα. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή όλους είναι να βοηθήσουμε όσο και όπως μπορούμε την ομάδα. Είναι τεράστια τιμή για εμένα αυτή η ευκαιρία που μου δίνεται και το μόνο που με νοιάζει είναι να προσφέρω όσα μπορώ περισσότερα στην ΑΕΚ είτε παραμείνω προπονητής της για χρόνια είτε… για μια μέρα».