Iβάν Σαββίδης: «Διαφορετικός ο ΠΑΟΚ, αν αναλάβω»

Έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του αν ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίσει να εμπλακεί στα διοικητικά του «Δικεφάλου του Βορρά» όπως δήλωσε ο ίδιος ο ομογενής επιχειρηματίας σε συνέντευξή του στα «Σπορ του Βορρά».

Ο Ιβάν Σαββίδης είπε ακόμα ότι επιθυμία του είναι να καταστήσει τον ΠΑΟΚ άκρως ανταγωνιστικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα «Σπορ του Βορρά»:

«Έχω μεγάλες προσδοκίες από τον σχηματισμό της κυβέρνησης. Ασφαλώς και θα έχει θετική επίδραση στην απόφαση για την δική μου επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Γενικά αυτό που ελπίζω είναι η περαιτέρω σύσφιξη των ελληνορωσικών σχέσεων».

Για το τι θα μετρήσει στην απόφασή του: «Δεν είναι μόνο οι σχέσεις των δύο χωρών, είναι και η πολιτική που ακολουθείται από τις ελληνικές ποδοσφαιρικές αρχές. Η κρατική πολιτική για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο θα παίξει το πιο σημαντικό ρόλο».

Για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα: «Σύντομα θα έρθω στην Ελλάδα».

Για τα πλάνα του για τον ΠΑΟΚ και τις μεταγραφές σε πιθανή του εμπλοκή: «Καταρχήν πρέπει να σας πω ότι είναι μία δύσκολη διαδικασία. Οφείλω και πρέπει να είμαι πάρα πολύ προσεκτικός, μέχρι να μάθω καλά τη στρατηγική που ακολουθεί το κλαμπ. Για το θέμα της ενίσχυσης όμως και των μεταγραφών, αυτό που μπορώ να πω είναι, ότι σε περίπτωση που αποφασίσω να εμπλακώ στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η επόμενη σεζόν σίγουρα θα είναι διαφορετική».

Για τις επαφές του με τον Ζήση Βρύζα: «Η επικοινωνία μου με τον Ζήση Βρύζα είναι τακτική. Μιλάμε αρκετά μεταξύ μας και αν παρουσιαστεί η ανάγκη να τα πούμε από κοντά, αυτό θα γίνει άμεσα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία μας».

Ενα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Θα τα πούμε σύντομα στο γήπεδο της Τούμπας!».

 

 

 

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε