Συναντήσεις με Κατσουράνη – Πετρόπουλο

Με τον μάνατζερ του Κώστα Κατσουράνη και με τον Αντώνη Πετρόπουλο συναντήθηκαν την Τετάρτη (27/06) οι διοικούντες του Παναθηναϊκού και τους μετέφεραν τις προτάσεις ανανέωσης για τη νέα σεζόν.

Στην πρόταση ανανέωσης του Κατσουράνη οι αποδοχές του παίκτη θα είναι μειωμένες κατά 30 με 40% σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο κάτι που βέβαια το γνώριζε ήδη η πλευρά Κατσουράνη και επιφυλάχθηκε να απαντήσει αφού πρώτα το σκεφτεί.

Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν εκ νέου για να συζητήσουν ξανά, αφού θεωρείται παραπάνω από βέβαιο ότι θα υπάρξει προσπάθεια διαπραγμάτευσης του ποσοστού μείωσης.

Η νέα συνάντηση πάντως δεν πρόκειται να γίνει άμεσα, αλλά υπολογίζεται γύρω στις 15-20 Ιουλίου, δεδομένου ότι και ο παίκτης λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα στο Euro 2012 έχει άδεια.

Στην περίπτωση του Πετρόπουλου το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Ιανουάριο του 2013,  καθώς ο ίδιος θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι» η συνάντησή του με τον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας Κώστα Ελευθεράκη έγινε σε καλό κλίμα.

Οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν την Παρασκευή (29/06) και στη συνάντηση θα παρευρίσκεται ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Γιάννης Γλυκός.

Στον Πετρόπουλο θα προταθεί επέκταση συμβολαίου για ενάμιση χρόνο δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

 

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε